Kırşehir HaberNet

⚖️ HAK, HUKUK, ADALET SLOGANI NEREDE ⁉️ ⚖️

⚖️ HAK, HUKUK, ADALET SLOGANI NEREDE  ⁉️ ⚖️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.092 views
18 Mayıs 2021 - 5:07
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sevgili hemşehrilerim,

Geçmiş Ramazan Bayramınızı tekrardan tebrik ediyor birlikte nice bayramlara ulaşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bizler Bayramımızı ailemizle kutlarken, Kırşehir Belediyesi 30/12/2019 tarihinde usule aykırı işten çıkarttığı personellerin 24/02/2021 tarihinde mahkeme kararıyla işlerine dönmesine rağmen mahkeme kararını hiçe sayarak işten tekrar çıkarmış ve ailelerinin bayramlarını zehir etmiştir.

Seçim öncesi kimseyi işinden aşından etmeyeceğiz diyerek seçim çalışması yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, her fırsatta liyakatten ve adaletten bahsederken ilk icraat olarak CHP İlçe Başkanı Sayın Doğan Yıldızhan’ın oğlunu işe almıştır.

Kırşehir’i ortak akıl ile yöneteceğini iddia eden Ekicioğlu, liyakatten ne anladığını CHP İlçe Başkanının oğlunu işe almakla göstermiş oldu.

Sayın Belediye Başkanının göreve başladığı günden beri belediyeye atadığı liyakatsiz siyasi müdürlerine dahi hükmedemediğine,

Kendi partili belediye işçisinin zehir zemberek basın açıklaması yapıp istifa etmesine tüm Kırşehir halkı şahit olmuştur.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu” na buradan sesleniyorum.

Garibanın ekmeği ile oynamayın. Taahhütleriniz ile yaptıklarınız birbirini tutmuyor. Seçim meydanlarında kimseyi işinden etmeyeceğiz diye söz verdiniz.

Mahkeme kararına rağmen hayır mübarek bayram öncesi işlerine dönen personelleri işten çıkarmak hangi sosyal belediyeciliğe sığmaktadır?

Her fırsatta adalet, hak, hukuk ve insan haklarından bahsedenler, göreve geldiklerinde mahkeme kararlarını dahi tanımaz oldular.

Belediyeyi devraldıktan sonra bu memlekete bırakın bir çivi çakmayı mevcut hizmetleri dahi koruyamayan CHP Belediyeciliğinin,

Bizim açıklamaya lüzum görmediğimiz işleri proje olarak sunmaları gösteriyor ki, CHP ne projeden anlıyor ne de belediyeyi yönetmeyi beceriyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sizleri gayet güzel özetlediği gibi,

“Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz.”

Kıymetli hemşehrilerim

Sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

Seher ÜNSAL

Akparti Kırşehir İl Başkanı

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.