Kırşehir HaberNet

?️ İSTİFANIN GEREKÇESİYLE RÖPORTAJI?️

?️ İSTİFANIN GEREKÇESİYLE RÖPORTAJI?️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
903 views
27 Haziran 2021 - 13:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

HABERNET: İyi Partiden neden istifa ettiniz? Bu hususu açıklarmısınız?

KENAN KERİMOĞLU: Zaten Kamuoyuna sosyal medya hesabımdan açıkladım. Partiden bir beklentim olmadığını fakat partide benim anlamadığıma göre 3 tane grup oluştuğunu,

? Bir tanesinin belediye grubu,
? Bir tanesinin bizim gibi partiye gönül verenlerin grubu,
? Bir tanesi de Partinin ulusal yükselişi ile beraber, genel başkana olan sempati den dolayı partide teskilatlananlar grubu olarak 3 grup oluştuğunu görüyoruz.

Belediye grubunun İl Teşkilatından habersiz bazı atamaları yapması, bazı alımları yapması ve bunu sorguladığımızda İl Başkanı da dahil olmak üzere, HABERİMİZ YOK DEMELERİ,

ama daha sonraki araştırmalarımız da imzalama sirküleri vermedik ama söz vermiş olabiliriz, telefonda konuşmuş olabiliriz gibi nahoş geçiştirmeler yaşandı.

Yani insan iki şeyi unutmaz. SÖZ VERDİĞİNİ UNUTMAZ ve SOPA YEDİĞİNİ UNUTMAZ.

Bakıyorsunuz ki herkes kendi verdiği sözü unutmuş ve yapılan işleri ? GÖRMEMEYE, DUYMAMAYA, KONUŞMAMAYA gayret gösteriyor.

Bu sebeple İYİ PARTİ’ den istifa ettim.

HABERNET: Peki 2.5 yıllık Millet İttifakı Belediye yi başarılı buluyormusunuz?

Muhalefet Partileri belediye olduğu için iktidar tarafından baskı olduğunu biliyoruz. İşçi konusunda, finans konusunda bir baskı olduğunu da biliyoruz.

Bunun haricinde GENEL YETENEKTEN KAYNAKLANAN, ? YANİ BORÇ YİĞİDİN KAMÇISI DERLER ATALARIMIZ,

bir şeyleri elde edecekseniz genel yeteneğin olacak kardeşim. Kafan çalışacak. Akıllı bir sistem kuracaksınız. Bahane uydurmayacaksınız.

İşte burda kitapçıklar var. Seçim öncesi vaad edilen projeler vesaire. 2,5 yılda ne kadarı yapıldı ortada. Ben memleket sevdalısı bir adamım arkadaş. Sorarım. Sorgularım. Kendi adamım da olsa sorarım arkadaş.

Bir babanın bir evladını bir evladın babasını sorguladığı gibi sorgularım. Kimse gocunmaması lazım. Dönem dönem gocunanlar oldu.

Gocunanlarda gene aynı bir şekilde tepki verdiğinde onların tepkisi İSTİFA ŞEKLİNDE OLDU ama parti içinde beni sevenler yapma, istifa etme telkinleri ile bu günlere geldik.

BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA GİZLİ ve SAKLI HİÇBİR ŞEYİ KABUL ETMİYORUM BEN.
BEN HİZİBİ SEVMİYORUM. GRUPLAŞMAYI SEVMİYORUM.

GEÇMİŞE DAYALI BİR KÖKTEN GELİYORUZ. ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ BİR KÖKÜMÜZ VAR.

Seçim sonrası CHP kanadının atamış olduğu bazı isimler var. Bunların kim olduğunu herkes biliyor. Kamuoyu ve partimiz de rahatsız oldu.

Kırşehir de CHP’ de İYİ Parti de daha kaliteli, daha yetenekli insan mı yok? Şaibesiz tertemiz insan mı kalmadı? İllaki birilerinin hoş görülerini kazanmak veya birilerine verilen sözlerin yerlerine getirmek mi lazım?

Bu hususta Kırşehir in bir lekesidir. BU TARİH BOYUNCA SİLİNMEYECEK BİR LEKEDİR!!

Sen Belediye’ nin Avukatları olduğu halde Kırşehir li Belediye Avukatlarına Belediye alacakları için neden tahsilat vermedin!!

Dışardan Kırşehir kökenli geçmişi ne olduğu bilinen bir Avukat tuttun. Ve Kırşehir e benim bildiğim 4 Trilyona yakın parasını kestirdin.

Kırşehir de Avukat mı kalmadı!! Bu tarz yaklaşım tarih boyunca Kırşehir halkı tarafından unutulmaz. Seçim günü önünüze emin olun tek tek gelecek. Göz göre göre büyük hatalar yapılmaz. Yapılamaz. Partimizin misyonu var. Çizgisi var.

Yarın seçim zamanı önünüze gelecek. Kim ne hesap verecek görecez.

İl başkanım ile gayet tabii sıkıntılarımız oldu.

Sorunlar dile getirildiğinde geç müdahale de bulunduğu, bir kaç görüşmenin dışında başkanlık divanımızla 3-5 arkadaşımızla birlikte belediye başkanına gidip kardeşim böyle bir rahatsızlık var deme yeteneğini gösterememiştir yanii.

Hep böyle kapalı kapılar ardında görüşmesi söz konusudur. Buda partimiz için teşkilatımız için ayıp teşkil eder.

Çünkü bu parti genel seçim de 10 bine 11 bine yakın oy almış ve belediye seçimlerinde ise 7 bin 8 bin oyumuz var belediye de. Bunu 9 bine de 10 bine de çıkarabilirsiniz.

Ha ben şuna da inanıyorum ki GERÇEK CHP’ li SOSYAL DEMOKRATLAR ın bir çoğuda EKİCİOĞLU’ na OY VERMEDİLER!!

İyi Parti olarak biz verdik yanii. BİZ VERDİK DERKEN CHP İLE YAN YANA GELMESİ MÜMKÜN OLMAYAN İNSANLAR OY VERDİ.

Bununda bir vebali vardır yani. İki buçuk yıl içerisinde bir kaç kilometre yol yapmakla, geçmişte yapılan parkların korunması ile alakalı onunda bir çoğunu koruyamadılar zaten, kuruttular, çiçeklerin metrekaresini kısaltılarak beton attılar (Çiçeklerin bir çoğu kurudu. Çiçeklerin bir çoğu söktüler götürdüler akıbeti belli değil zaten)

Harcanan onca para. Bu memleket bizim memleketimiz. Kimse bu memleketin 1 kuruşuna leke getiremez.

Borcun arkasına saklanmakla kimseyi kandıramazsınız. Borçsuz belediye mı var? Bir kere önce Akıllı olmak lazım. Kırşehir Belediyesine Mükemmel bir İKTİSATÇINIZ OLMASI GEREKİR.

Belediye imkanları ile yapılacak hizmetler var. Mesela Tabiat Parkı bir şekilde belediye imkanları dahilinde halkın hizmetine sunulmalıdır. Hükümetin vermemesi ayrı bir hata ve ayıp. Neyse. Tarımla görüştük. Tabiat Parkını alacağız inşaallah.

Ama vay o paralıdır. Vay şöyle oldu. Vay çok masraflıdir. Gibi bahaneleri bırakıp halkın hizmetine sunulmalıdır.

Yani şu an itibariyle Kırsehir Belediyesinin hiç müsrif etmediğini kimse söyleyemez arkadaş.

DERİN KONULARA GİRMEK İSTEMİYORUM!! FAKAT bu memleketin insanın yararına gövdesini ve yüreğini koyacak insanlar lazım.

Soruyorum şimdi. 24 tane müdürlükten 1 tanesi İYİ PARTİ’nin. BUNUN NERESİNDE ORTAKLIK VAR?

Adalet var? Kapalı kapılar ardında pazarlık ederseniz ve yaptığınız akdi kağıda dökmezseniz, olacağı bu. Dinimiz İslam bile bunu emrediyor. Akit yapınız diye.

Ben hallederim, biz hallederiz derseniz, gün gelir desteğimizle dümeni ele alırlar size DİRSEK GÖSTERİRLER KARDEŞİM İŞİNE BAK DERLER…

Bu il başkanımızın yanlışı, hoşgörüsü, karşı tarafa güvenmesinin semeresi çekilmiştir.

Bence yanlıştır. Kesinlikle ve kesinlikle İyi Parti’nin de belediyenin bir çok biriminde müdürlüğünde çalışacak kapasiteli arkadaşlarımız vardır ve olmalıdır. Olması gereken de budur.

İl başkanım belediye konusunda başarılı değildir. Başarı elde edememiştir. Kendisini severim. Sayarım. Abimizdir. İyi niyetle siyaset aynı kulvarda yürümüyor yanii.

Başkan yardımcılarımdan kimisi işine gelince İyi Parti’ liyim diyor. İşine gelmeyince atanarak geldim deyip sıyrılıp savunuyor. Her iki Belediye Başkan Vekilimiz bilsinler ki İYİ PARTİ sayesinde o koltukta oturuyorlar.

Bu böyle olmamalı. Bu tavrı da tüm kamuoyu biliyor. Bu konuda İyi Parti’de, Teşkilatta da rahatsızlık var. Bunu herkes biliyor. İnsan NET OLMALI YA!!

Kardeşim sen istesen de istemesen de bu parti de İYİ PARTİ de milletvekili adayı oldun. Mülakata girdin. 1. Sırayı beklerken 2. Sırayı aldın. Partide çalıştın.

Belediye ye atama yoluyla geldin. Diğeri de seçimle. Ciddi çalışsaydınız 24 müdürlük paylaşım da Adil olanı İyi Parti’de de alırdı. Parti menfaati göz ardı edildi bu konuda.

İyi Parti’nin Genel Merkezi bu konuların hiç birinden HABERİ YOK diye düşünüyorum.

Genel Merkeze Belediye Meclisinde 4 kişiyiz. 2 tane Belediye Başkan Vekilimiz var. Bi tanesi atamayla geldi. Bi tanesi seçimle geldi şeklinde. Belediye de her işimiz rahatlıkla yapılıyor. Gibi.

İlk açıklamamı yaptığımda kamuoyunda %99 olumlu yönde tepki aldım. Destek aldım. % 1 eleştiri yapanlar, normal kimin adamı olduğunu da herkes biliyor zaten.

İleriki süreçte İYİ PARTİ nin kesinlikle ittifak içinde olmayıp, tek başına seçime girmesi temennimizdir. Kamuoyu bunu görmeli. Yeni bir partiyiz. Yükselen bir trendimiz var. Bunu ilk seçimde değerlendirmemiz gerekir.

İstifamdam sonra yeni üyeler gündeme geldi. (MHP eski Kadın Kolları gibi) Gerçekler o değil. Gerçekler çarşıda, pazarda, sokakta 2.5 yılda Kırşehir de Belediye olarak ne yaptıklarımız? Halk her şeyin inanın farkında.

ADIM HIDIR… ELİMDEN GELEN BUDUR… Ama vatandaş daha çok yapılmasını istiyor. Belediye bu memleketin işsizlik sorununu KOOPERATİFLER KURARAK ÇÖZEBİLİR.

Belediye TARIMDA ve HAYVANCILIK ta kesinlikle KOOPERATİFLEŞEREK, ŞİRKETLEŞEREK akıllı projeleri ile AVRUPA DESTEKLİ PROJELEREDE İMZA ATARAK İSTİHDAM SAĞLAYABİLİR.

HABERNET : İyi Parti ye geri dönerimisiniz? Bazen dönüşler oluyor. Her parti de bu tür olaylar oluyor? Ne dersiniz?

KENAN KERİMOĞLU : DÖNMEM. Çok kırıldım. Beni şehrimizde herkes tanır. Akılcılığa, dürüstlüğe çok önem veririm. İşimde, yaşantımda her yerde çok şükür çizgim, ilkem belli.

Teşkilatta birlik beraberlik olmalı. Özellikle üst yönetimde. Üstü kapalı, gizli saklı görüşmeler yapılmamalı. Haberimiz sonradan olmamalı.

Bu çok AYIP bir şey. İstifam tabiki de bir anda olmadı. Birikti. Doldu. Seçim öncesi fikirlerimiz, birlik ve beraberliğimiz seçimden sonra her geçen gün farklılaşma pozisyonuna girdi.

Buda dediğim gibi KAPALI KAPILAR ARDINDAN YAPILAN GİZLİ SAKLI GÖRÜŞMELER di.

Ben yaptım oldu bitti olmaz. Dedi. @iyiparti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.