Kırşehir HaberNet

? HAYRAT VAKFI KIRŞEHİR YAZ KURSLARI BAŞLADI‼️

? HAYRAT VAKFI KIRŞEHİR YAZ KURSLARI BAŞLADI‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.560 views
07 Temmuz 2021 - 5:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? MODERN ORTAMDA HER YAŞ GRUBUNA ÜCRETSİZ OSMANLICA ve KUR’AN’I KERİM KURSLARI BAŞLADI‼️

? AHİ KALEMDER VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GENÇLERE ÜCRETSİZ YAZ OKULU‼️

Ahi Kalem Egitim Kültür ve Araştırma Derneği, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlıgı tarafından desteklenen “Kültürümüzle Değerleniyoruz.

“KİTAP KAFE PROJESİ” ile 7 – 17 yaş grubunda kız ve erkek çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz “YAZ OKULU” düzenliyor.

Proje Koordinatörü Mehmet ÖZDEMİR, yaptığı açıklamada; HAYRAT VAKFI gönüllü hocalarının ders verdigi kursta Kur’ân ı Kerim okumasını bilmeyenlere Kur’an, Kur’ân okumasını bilenlere de Tecvid Çalışması ve Osmanlı Türkçesi dersleri olacagını belirtti.

“Ayrıca ilmihal, adap, Peygamberimizin hayatı, iman ve ahlak derslerimiz de olacak.

Derslerimizi çocukları ve gençleri fazla sıkmadan hafta içi her gün belirlenen saatlerde proje uygulama merkezimiz olan KİTAP KAFEMİZDE yapacağız.

Verecegimiz bu eğitimlerin yanında ögrencilerimizle Gençlik ve Spor iş birligi ile sportif faaliyetler ve sosyal etkinlikler de planlıyoruz. Kurs sonunda, egitime katılan

öğrencilerimize “KATILIM SERTİFİKASI” takdim edecegiz.”

Bu kursların, pandemi sürecinde bunalan çocukların ve gençlerin manevi ve tarihi degerlerini geliştirmelerine önemli katkılar saglayacagını düşünüyoruz,

“Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin milli, manevi ve tarihi degerlere olan bağlılıklarını pekiştirecek olan bu kurslara tüm çocukları ve gençleri bekliyoruz.” diyen

Mehmet ÖZDEMİR, 5 Temmuz 15 Agustos tarihlerinde Kadıhanı Caddesi Stadyum karşısı Ahi Kalem Kitap Kahvede düzenlenmekte olan yaz okuluna kayıtların devam ettiğini belirtti.

Bilgi ve Kayıt için: ☎️ 0541 679 71 03 ☎️

Türkiye Genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Hayrat Vakfı arasında yapılan protokol gereği,

Yaz tatilinde Osmanlıca, Kur’an Kursları dersleri verilecek. Bu bağlamda ilimizde bulunan Hayrat Vakfı Kırşehir Şubesi Kur’an Kerim, Osmanlıca kursları başladı.

Hâli hazırda kurslara rağbet artarak devam ediyor. Hayrat Vakfı Kırşehir Şubesi Başkanı sayın Mehmet ÖZDEMİR konuya ilişkin açıklama yaptı.

İlimiz merkezinde Aşıkpaşa Spor Salonu Karşısında Turka AVM Yanında yeni hizmet binamız modern bir şekilde tasarladık.

Hem Kitap kafe tarzda hemde gençlerimizin Pandemi sürecinde okul derslerine yardımcı derslerde vermekteyiz. WiFi kullanımız mevcut. Tüm gençlerimizi ücretsiz Osmanlıca ve Kur’an Kerim öğrenmeye davet ediyoruz dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.