Kırşehir HaberNet

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
718 views
16 Ocak 2021 - 10:27
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

“Hastanemiz modern donanımı, alanındaki son teknolojik yeniliklere sahip araç gereciyle hemşerilerimize sağlık alanında en iyi hizmeti sunacaktır”

 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir’e yapılacak 400 yataklı yeni devlet hastanesinin 2021 Yılı Yatırım Programına alındığını belirterek, “Hastanemiz modern donanımı, alanındaki son teknolojik yeniliklere sahip araç gereciyle hemşerilerimize sağlık alanında en iyi hizmeti sunacaktır” dedi.

Kendirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı “2021 Yılı Yatırım Programı”nın Resmi Gazete’de yayımlandığını bildirdi.

Kendirli, Kırşehir’de de başta 400 yataklı yeni devlet hastanesi işi olmak üzere eğitimden yükseköğretime, ulaştırmadan tarıma, madencilikten altyapı ve turizme kadar pek çok alandaki birçok proje ve yatırımın da programa dahil edildiğini müjdesini verdi.

Kırşehir’e 400 yataklı yeni hastane yapılacağını müjdesini 2020 yılı içerisinde vatandaşlarla paylaştığını anımsatan AK Parti Milletvekili Kendirli, yatırım programına alınan yeni devlet hastanesi yapım işine de en kısa zamanda başlanacağını açıkladı.

Türkiye’nin önünü açan, vatandaşların rahatı, huzuru ve refahı için her türlü fedakarlığı yapan AK Parti iktidarlarının, salgın nedeniyle ekonomilerin küçüldüğü bir dönemde yatırımlara devam ettiğinin altını çizen Kendirli, “2021 Yılı Yatırım Programımız ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Yatırım programında yer alan 400 yataklı yeni devlet hastanemiz de Kırşehir’e hayırlı olsun. Programa alınan yatırımlarla Türkiye’yi geleceğe hazırlarken, karşılaşılacak her musibete karşı da hazırlık yapmış oluyoruz” dedi.

Milletvekili Kendirli, birilerinin karşı çıkmasına, engellemesine rağmen AK Parti’nin her birini stratejik adımlar olarak gördüğü yatırımlarına, hizmet ve eser üretme siyasetine devam ettiğini anlatarak,

“Biz yaptıkça karşı çıkan, inşa ettikçe engellemeye, durdurmaya çalışan zihniyet, umarım son 18 yılda inşa ettiğimiz güçlü sağlık altyapımızın ne kadar doğru, isabetli bir adım olduğunu salgın döneminde anlamıştır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir’e 400 yataklı yeni bir hastane yapılmasının projesinin 2020 yılında Sağlık Bakanlığının yatırım programına girdiğinin,

2021’de de hükümet yatırım programında açıklandığının altını çizerek, yeni hastanenin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yanındaki 200 dönümlük arazine inşa edileceğini söyledi.

Toplam yatırım tutarı 280 milyon lira olan yeni devlet hastanesini en kısa sürede inşa ederek, vatandaşların hizmetine sunmayı hedefledikleri kaydeden Kendirli,

“Sadece şehrimize değil bölgeye hizmet edecek şekilde planlanan ve inşa edilecek olan hastanemiz modern donanımı, alanındaki son teknolojik yeniliklere sahip araç gereciyle hemşerilerimize sağlık alanında en iyi hizmeti sunacaktır” ifadelerini kullandı.

ÂKendirli, Kırşehir’e yapılacak her eserde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük emeği bulunduğuna vurgu yaparak, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a ve hükümet üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize, vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.