Kırşehir HaberNet

41 BİN 80 ÖĞRENCİ KARNESİNİ ALDI?‍??‍??‍?

41 BİN 80 ÖĞRENCİ KARNESİNİ ALDI?‍??‍??‍?
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
654 views
03 Temmuz 2021 - 15:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Valimiz Sayın İbrahim Akın, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle Necatibey İlkokulunda öğrencilere karnelerini dağıttı.

Sınıflarda öğrencilere karnelerini dağıtan ve onlarla sohbet eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, öğrencilerin telafi eğitimine katılmalarının faydalı olacağını söyledi.

“Kırşehir genelinde toplam 207 okulda 41 bin 80 öğrencinin bugün karne aldığını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın; “Pandemi nedeniyle bu yıl yüz yüze eğitime uzun süre ara verilmek zorunda kalınmıştır.

Ancak, devletimiz bu süreçte EBA sistemi ile online olarak yeniden öğretmen ve öğrencilerimizi buluşturdu. Eksik kalan dersleri tamamlamak için tüm okullarımızda telafi eğitimleri verilecek.

Öğrencilerimizin bu eğitimlere katılmalarını önemsiyoruz.” dedi.

Öğrencilerden yaz tatilinde kitap okumalarını, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini ve yeni eğitim-öğretim yılına zihnen ve bedenen dinlenmiş olarak girmeleri tavsiyesinde bulunan Sayın Valimiz;

“Ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızı, ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır.

Karne alan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sayın Valimizin öğrenci velileri ile de sohbet ettiği Karne Dağıtım Programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Okul Müdürü Fatih İlhan ve öğretmenler de katıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.