Kırşehir HaberNet

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
366 views
04 Eylül 2021 - 15:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? DİŞ TEDAVİSİNDE MESAİ DIŞI POLİKLİNİK UYGULAMASI BAŞLADI‼️

? Mesai saatleri içerisinde diş tedavilerini yaptırmaya fırsat bulamayan hastalar “mesai dışı poliklinik uygulaması” hizmeti sayesinde artık tedavilerini çok rahat bir şekilde yaptırabilecek. 

? Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Mesai Dışı Poliklinik uygulamasına 02.09.2021 tarihi itibariyle başlanmıştır. 

? Başhekim Dt. Mehmet SAYLAM, eylül ayı itibariyle “Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin daha fazla vatandaşa ulaşmak amacıyla Mesai Dışı Poliklinik Uygulamasına başladık. Bu kapsamda, vatandaşlarımız “Merkezi Hekim Randevu Sistemi” ile 

? Diş Hekimlerimizden randevu alarak hafta içi hekimlerimizden randevu alarak hafta içi Salı ve Perşembe günleri saat 17.00 ile 19.00 saatleri arasında da diş tedavilerini yaptırabilecekler. 

? Hastaların mesai dışında müracaat etmesi ile hasta yoğunluğu azalacak, daha çok hastaya hizmet verilebilecektir. 

? İş yerinden izin alamayan, gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşlarımız mesai dışı çalışma sayesinde diş tedavisine zaman ayırabilecektir. 

? Aynı zamanda Ağız ve Diş sağlığı merkezimizde 7 gün 24 saat nöbet hizmeti sunulmaktadır” dedi. 

? Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali BULUT; “Mesai saatleri içerisindeki yoğunluğu azaltarak, hastalarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan mesai dışı poliklinik uygulaması ile,

? Gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşlarımız mesai dışı çalışma sayesinde diş tedavisine zaman ayırabileceklerdir. 182 veya MHRS’den randevu alarak tedavilerini yaptırabilirler.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.