Kırşehir HaberNet

İŞTE MEYDAN İŞTE BAŞKAN

İŞTE MEYDAN İŞTE BAŞKAN
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
575 views
17 Eylül 2021 - 20:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

34. Ahilik Haftası Kutlamaları münasebetiyle dün Perşembe günü Kırşehir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı ağırladı.

Hava şartlarının olumsuz ve soğuk olmasına rağmen Kırşehir halkı 5 yıldır göremediği Başkan ERDOĞAN’ ı bağrına bastı.

Son 1 aydır Kırşehir Kulislerinde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’ ın Kırşehir’ e gelmesine inanmayan (gayet tabii olarak) umutsuz konuşmalar bir hayli yüksekti.

Neden gayet tabii diyoruz ki; 2016 ya kadar her yıl Ahilik Haftası Kutlamalarına bizzat katılmış idi. Son iki seçimde 2018 Milletvekilliği Genel Seçimleri ve 2019 da Yerel seçimlerde 1 milletvekili, 1 İl, 1 İlçe, 1 beldeyi kaybetti.

Yetmedi parti içi kısır döngü çekişmeler zirve yaptı. Seçimi kaybeden yönetim ağır mağlubiyetin faturasını kabullenmek yerine parti içi muhalefetten kaynaklanıyor dese de, 

Kırşehir halkının 7 Haziran 2015 teki seçimdeki sandıkta ki uyarısı çok çabuk unutuldu.

Neyse ki 2021 de Ocak ayında Akparti Kırşehir İl Başkanlığına rüzgar gibi beklenmedik bir şekilde RE’SEN ATAMA ile gelen (aday listesinde yoktu) Seher ÜNSAL,

Yapıcı, stratejik planlama ile zorlu yola çıktı. Her türlü beklenmedik olumsuzluklara YA SABIR diyerek, halkın, esnafın, köylünün arasına girerek?AK GÜNLERE DÖNME GAYRETİ? içinde olduğunu gösterdi.

Başkan ÜNSAL, 9 ay içinde şehrin merkezinde çalmadık kapı bırakmadı. Bir esnafa en az iki, üç kere uğradı. Dertleri, sıkıntıları dinledi. Kısa zamanda şehrin tanınmış çalışkan başkanı sıfatını aldı. 

Başkan ERDOĞAN’ a TBMM GRUP TOPLANTISI’ nda KIRŞEHİR SİZİ ÖZLEDİ DİYEREK, liderine daveti icap ettirmeyi başardı. 

Zira Cumhurbaşkanı ERDOĞAN gerek Ortadoğu, gerek Yakın doğu ve Doğu Akdeniz politikası ile yoğundu. Kırşehir eski İl Yönetimine kırgın ve kızgındı. Güneş Balçıkla Sıvanmaz ki bunu herkes biliyordu.

Hasılı kelam dün Perşembe günü soğuk hava şartlarına rağmen CACABEY MEYDANI HINCA HINÇ DOLDU TAŞTI !!

Esasen bu izdiham ve mahşeri kalabalık Seher ÜNSAL’ ın 9 aydır sahalarda olması ve halk ile esnaf ile, STK ile iç içe olmasının meyvesi idi.

Ve Başkan ERDOĞAN kürsüye çıktığında gözlerinin içi gülüyor ve MAŞALLAH / MAŞALLAH diyordu. Bu mesaj Seher başkanın gayret ve çabasının semeresiydi.

Başkan ERDOĞAN’ ın memnun kalması Seher ÜNSAL ve ekibine güç kattı. Yeni modern il başkanlığı binası apayrı bir şahlanış idi.

Ancak kamuoyunca hepimizin malumu ki, yönetimi gerek iletişim gerek kurumsal kimlik, gerek kollektif hareket, uyum ve kanaat te ciddi anlamda sıkıntılar 9 aydır mevcut. 

Lideri ERDOĞAN’ ın dediği gibi TEŞKİLATÇILIK İLKESİ NE KADAR BİLİNİYOR ? UYGULANIYOR ? En büyük sorun bu olsa gerek.

Lâkin hal böyle iken, Soğuk Hava da, Cacabey Meydanında mahşeri bir kalabalık oluşturması, başkan ÜNSAL’ ın işi ciddi tuttuğunun tezahürü.

Dikkat edilmesi gereken bir husus ise, önceki dönem Akparti İl Başkanı yoktu? Başkan ERDOĞAN, Kırşehir den memnun ayrıldı. Bire bir objektiflere poz verdirmedi. Seher ÜNSAL kısa zamanda güven tazeledi. 

Yeni modern akıllı il binası ile iki seçime girecek olan başkan ÜNSAL, sürprizler yapmaya devam edecek gibi. En sevdiği cümlesi şöyle ki;

? AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ …

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.