Kırşehir HaberNet

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
310 views
15 Ekim 2021 - 9:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? ŞEHRİN BAŞARILI DÜRÜST BAŞKANI KIRŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’ na ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI‼️

Konuya ilişkin açıklama yapan Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı sayın Mustafa YILMAZ şöyle dedi;

Bilindiği üzere Ticaret ve Sanayi Odaları anayasamızın 135. Maddesine göre; “Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları; belli bir mesleğe mensup olanların müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, 

Meslek mensuplarının birbirleri ile ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak üzere meslek disiplini ve ahlâkını korumak maksadı ile kanunla kurulan ve organları kendi üyeleri tarafından kanunda gösterilen usullere göre yargı gözetimi altında, gizli oyla seçilen kamu tüzel kişilikleridir.”

Bu bağlamda demokratik yönetimin vazgeçilmez bir gerekliliği neticesinde Türkiye’nin en eski odalarından ve ilimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden olan Odamızda, 

2022 yılı Nisan – Mayıs aylarında ya da kuvvetle muhtemel 2022 yılı Ekim – Kasım aylarında 4 yılda bir yapılan olağan seçim süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında da başlayacaktır.

Odamızda faaliyet gösteren 12 meslek grubu içerisinde seçilme yeterliliğini kazanmış üyelerimizde kayıtlı oldukları gruplarında meslektaşlarını temsil edebilmek adına tatlı bir yarışa gireceklerdir. 

Grubunda seçilerek meclis üyesi olan üyelerimiz tamamen gönüllülük esasına dayanan, hiçbir maddi getirisi olmayan ve yeri geldiğinde işlerinden, ailelerinden feragat ederek şehrimize hizmet edebilme gayretinin tatlı hazzını yaşayacaktır.

Ben de şahsım adına yukarıdaki duygu düşüncelerle, yine hem meslek grubumdan meclis üyeliğine, hem de 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğumu tüm saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak isterim.  

Her ne kadar seçime daha uzun bir sürecin olması ihtimal dahilinde olsa da, şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diler sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde bir seçim olmasını gönülden temenni ederim. Dedi.

Saygılarımla… 

Mustafa YILMAZ

KTSO BAŞKANI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.