Kırşehir HaberNet

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
349 views
07 Kasım 2021 - 20:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Belediyesi Kasım Ayı olağan meclisi imar görüşmeleri sırasında AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri arasında gerilim dolu anlar yaşandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı TURAN’ a ait TURAN Petrol ve KÖFTECİ YUSUF TESİSLERİ binasının dibinde bulunan ve vatandaşa ait olan alan ile ilgili İMAR DÜZENLEMESİ yapıldı.

Düzenlemeye göre üzerinde YEŞİL ALAN ve OTOPARK DÜZENLEMESİ olan alanda otoparkın yeri değiştirildi ve KONUT ALANI verildi.

Buna karşılık arazinin bir kısmı ise Kırşehir Belediyesi’ne devredildi.

Söz konusu düzenleme ile ilgili AK Partili meclis üyeleri düzenleme ile ilgili Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU’ na sorular yöneltirken MHP’li meclis üyeleri ise söz konusu düzenlemenin doğru olduğu yönünde beyanda bulundular.

Söz konusu güzergah üzerinde bina yapma şartı sağlanamadığı için karayollarından izin alınması gerektiği bildirildi.

Bunun üzerine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha önce TURAN PETROL’ün nasıl yapı izni aldığını ve ticari alan yaptığını sorunca MHP üyeleri sıralarından, ”ONLAR ALIRLAR” denildi.

Bunun üzerine aynı güzergah üzerinde iş yeri bulunan AK Partili meclis üyesi Mustafa ÇAKIR, ”Aynı şekilde benim orada 2004 yılında karayolları kanuna göre verildi.

Şimdi olsa vermezler. Arkadaşlar ”ONLAR ALIR” diye de savunmaya geçmeyin. Bir yerde ticaret ile uğraşılıyorsa.

Bugün Kırşehir Belediyesi FARBEL’ i aldı diyorlar. Ben iftihar ederim orada adam çalışacak. Karayollarının çekme mesafesi o dönem 15 metreydi şimdi 25 metre oldu.

MHP’li üyeler ise aynı bölgede yatırım yapmak istedikleri takdirde kendilerine bu şekilde izin verilmeyeceğini belirttiler.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) AK Parti Cumhuriyet Halk Partisi – CHP

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.