Kırşehir HaberNet

AEÜ ULUSAL HEDEFLERE KATKI !!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
545 views
27 Ocak 2021 - 10:16
AEÜ ULUSAL HEDEFLERE KATKI !!
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Üniversitemize Önemli Görev !!

Bölgesel Misyondan Ulusal Hedeflere Katkı !!

Üniversitemiz Koordinatörlüğünde Jeotermal İleri Sera Teknolojileri ve Üretim Teknikleri Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu !!

Rektör Karakaya: “Üniversitemizi Bölgeselden Ulusala, Ulusaldan Uluslararası Alana Taşıyoruz” !!

YÖK tarafından üniversitemize özel görev verildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından “Yükseköğretim Kurumlarında Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezleri Yönetmeliği” kapsamında Üniversitemiz Koordinatörlüğünde Jeotermal İleri Sera Teknolojileri ve Üretim Teknikleri Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu.

Ankara Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ortaklığında kurulan merkez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kalkınma planı olan On Birinci Kalkınma Planının (2019-2023) vizyonu çerçevesinde çok önemli bir konumda bulunuyor.

On Birinci Kalkınma Planı uzun vadeli bir perspektifle ülkemizin kalkınma vizyonunu ortaya koymakla birlikte, milletimizin temel değerlerini ve beklentilerini karşılıyor.

On Birinci Kalkınma Planının merkezinde kurulan bu merkez sayesinde ülkemizin uluslararası konumunun yükseltilmesi ve halkımızın refahının artırılması amaçlanıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.