Kırşehir HaberNet

AKLIN YOLU BİL OKULLARI TATİLE GİRDİ

AKLIN YOLU BİL OKULLARI TATİLE GİRDİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
411 views
21 Ocak 2022 - 17:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Bil Kolejinin Sevgili Öğrencileri, Değerli Velilerimiz ve Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Uzun bir salgın sürecinden sonra 6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze başladığımız eğitim öğretim yılının ilk yarısını bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız.

Eğitim kenti güzel ilimiz Kırşehir ‘de yüz yüze eğitim ile birlikte bizler; öğrencilerimizin bilişsel, sosyal ve psikomotor becerilerinin geliştirilmesi için Kırşehir Bil Koleji öğretmenimiz ile salgına rağmen büyük bir heyecanla çalışmalarımızı yürüttük ve öğrencilerimize hem sağlıklı hem de başarılı olabilecekleri ortamları sağlamak için gayret ettik.

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısı biterken veli ve öğrencilerimizden isteğimiz, ikinci dönemi de yüz yüze eğitim ile devam ettirebilmemiz için günümüzdeki salgın koşullarına ve tedbirlerine hassasiyet göstermeleridir.

Kırşehir Bil Koleji Okullarımızı sizlerin desteği ile ikinci dönem de açmak ve yüz yüze eğitim ile çocuklarımızı okullarımızda görmek en büyük arzumuzdur.

Bunun yanında çocuklarımızın tatili verimli geçirmeleri, eğlenmeleri,

Kitap okumaya devam etmeleri ve ikinci yarıyıla hazır bir şekilde okullarına dönerek eğitimlerine devam etmeleri de bizler için büyük bir öneme taşımaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile salgın devam ederken okullarımızın açık olması ve yüz yüze eğitime devam etmesi konusunda hassasiyetlerinden ötürü okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize,

Bu konuda okullarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı kıymetli velilerimize, okullarımızda salgın tedbirlerine uyarak gösterdikleri sorumlu davranıştan dolayı sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim.

2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında sağlıkla yeniden bir araya gelmeyi temenni eder, iyi tatiller dilerim.  

Mustafa ÇELİK

Kırşehir Bil Kolejleri Müdürü

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.