Kırşehir HaberNet

AKPARTİ İL BAŞKANI SAYIN SEHER ÜNSAL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR ‼️

AKPARTİ İL BAŞKANI SAYIN SEHER ÜNSAL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
491 views
03 Mart 2021 - 11:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Akparti Kırşehir İl Başkanı sayın Seher ÜNSAL, bir dizi ziyaretler kapsamında Medya ve Siyaset Akademisi Derneği & Kırşehir HaberNet Portalı Ofisini ziyaret etti.

Akparti’ nin 13 Ocak 2021 yılı 7. Olağan Kongresi sonucu Kırşehir İl Başkanlığına secilen Çiçeği burnunda tecrübeli siyasetçi sayın Seher ÜNSAL,

ziyaretinde şunları söyledi. Akparti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bizlere “GÖNÜL SEFERBERLİĞİ” bahsetti.

Bizde ivedilikle Akparti Kırsehir İl Başkanlığı olarak kongremiz akabinde çarşı pazar demeden sahalara inerek halkımızla hemhal olduk.

Kapımız herkese açık. “DURMAK YOK YOLA DEVAM” parolamızla kaldığımız yerden yeniden CUMHUR İTTİFAKI ile şaha kalkacagiz inşaallah.

Medya ve STK lar keza toplumun her ferdi bizim için çok önemlidir. Bir problem olduğunda bunu çözerken enerjimiz daha da artıyor.

Siyaset çözüm odaklı bir yönetim şeklidir. Oturduğumuz koltuk üzerinde durmadan müdavim sahalarda olmak boynumuzun borcudur.

İnşaallah daha dün sayın Bakanımız Murat KURUM bey ziyaretinde ne dedik? Ne söz verdik?

Kırşehir’i eski AKKIRSEHİR AK GÜNLERE döndürmek boynumuzun borcudur. Bunu da teşkilatımızla, Cumhur İttifakı ile inşaallah başaracağız dedi.

Medya ve Siyaset Akademisi Derneği Başkanı, Kırşehir HaberNet Portalı Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Şefik KOÇ ise,

Medya ve Siyaset Akademisi Derneğimizi 2018 yılı Kasım ayında kurduklarını keza 2019 yılı itibariyle faaliyete geçtiklerini toplumun her kesiminden ciddi ilgi,

alaka rağbet gördüklerini 2020 itibarıyle ise Pandemi sürecinde esnek çalıştıklarını ve keza eğer Kırşehir ilimiz genelinde sarı alarm mavi şeklinde tezahür eder ise seminer ve konferanslar faaliyetlerine başlayacaklarını belirtti.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrası Akparti Kırşehir İl Başkanı Seher ÜNSAL hatıra defterini imzaladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.