Kırşehir HaberNet

BAŞKAN ÖZTÜRK AÇIKLADI !!

BAŞKAN ÖZTÜRK AÇIKLADI !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
445 views
18 Ocak 2021 - 13:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KIRŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ BAHAMETTİN ÖZTÜRK, EKMEĞE YAPILAN ZAMLA İLGİLİ BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

Birlik Başkanımız Bahamettin Öztürk basın açıklamasında şunları söyledi:

“ Kırşehir Kahveciler Fırıncılar ve Otelciler Esnaf Odasının zam talebinin sonrasında, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı olarak zam telebini yasa gereği önce içerisinde Ticaret İl Müdürlüğü, Belediye , Tarım il Müdürlüğü,

Ticaret ve Sanayi Odası ve ilgili il ve ilçe oda başkanlarının bulunduğu “ Ekmek Fiyat Tespit Komisyonu kararı alınmak suretiyle, Türkiye Fırıncılar Federasyonu görüşü ve Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü görüşü de alınarak,

Cuma günü Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulumuz toplandı ve sayın valimize ve ticaret ve sanayi odamız başkanına da bilgi vererek ekmeğin gramajı 200 gr fiyatınında 1,50 lira olmasına ve 19.01.2021 tarihinden itibaren satışına geçilmesine karar verilmiştir.

Malumunuz daha önce 200 gr ekmeğin 1,25 liradan satıldığı dönemde bir çuval un 95-110 lira arasında idi, şimdi bir çuval un 145-150 lira arasında, bunun yanında maya, elektrik, su, katkı maddeleri, yakıt vb. şeylerin fiyatları arttı, maalesef bu yüzden ekmeğe zam yapmamız kaçınılmaz hale geldi.

Biz hem tüketicinin yanındayız aynı zamanda fırıncı esnafımızın da yanında olmak zorundayız Pandemi döneminde esnafımız zor günler geçirmekte.

Zam talebi geldiğinden beri bu süreci uzatmaya çalıştık ama maliyetlerin artması zammın yapılmasının önüne geçemedi. Çevre illerde ve birçok ilimizden çok sonra zam kararı aldık.

Bir Ahi Esnafı olarak fırıncı esnafımızdan talebimiz kaliteli ekmek çıkarmalarıdır.” dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.