Kırşehir HaberNet

BERAT BICAKÇI, HODRİ MEYDAN DEDİ !!

BERAT BICAKÇI, HODRİ MEYDAN DEDİ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
961 views
22 Temmuz 2020 - 19:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Akparti Kırşehir il Başkan Yardımcısı sayın BERAT BICAKÇI dan CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ ne HODRİ MEYDAN !!

Kırşehir Habernet e gündeme dair cesur açıklamalarda bulunan deneyimli siyasetçi,

31 Mart’ tan sonra takriben 15 ay geçti. Seçimlerde vaveylada atanlar, Martın sonu bahar diyenler nerede acaba merak ediyoruz.

Millet Ittifakı Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU sağ olsun bizi şaşırtmadı. 70 meşhur projelerinin 2 tanesini yerine getirdi. Bir 15 ayda 2 proje daha yapar. Etti 4 proje. Son yılda da 1 proje yapsa Kırşehir e vaadlerini yerine getirmiş olur.

Sayın Başkan meşhur bir siyasetçinin sözü var. ” DÜN DÜNDÜR !! BUGÜN BUGÜNDÜR MÜ ?? Demek istedi yahu derler…

Halkımız ve Belediye çalışanlarımız mevcut yönetimden hem memnun değil hemde umutsuz… Atatürk hepimizin değeri. Atatürk eser bırakanı sever. Icraat yapanı sever.

15 ayda habire müdür değişiklikleri, personelleri kimi kişilerin sıkıştırmaları oradan oraya sürmeleri olacak iş değil…

Çoğu yerde çiçekler kurudu. Sineklerin kuluçka döneminde ilaçlama yapmazlar. Sonra halk feryadı figan edince vakitsiz zamanda ilaçlama yaparlar. Ilaçlamanında bir zamanlaması var yahu…

Kırşehir Belediyesporun anasını ağlattılar. Kaç kere yönetim değiştirdiler. Teknik direktörü değiştirdiler. Taraftar gruplarını taraftarları yıldırdılar. Gençleri futbolseverleri spora küstürmediler mı??

Belediyecilik işi EKİP İŞİ dir. 15 ayda bir ciddi, kararlı donanımlı ekiplerini dahi kuramadılar. Baş yok buğ yok misali. Kim zarar görüyor?? Belediye personelleri ve halkımız…

Halk iyi bir gözlemliyor. Daha şimdiden sorun araştırın anket yapın. İLLALLAH VERMEZ OLAYDIM ŞAHSINA VERDİM. NE İCRAAT VAR!! NE İŞ VAR!! NE PROJESİ YAHU DİYOR HALKIMIZ…

Akparti olarak daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Terminali biz yaptık. EKİCİOĞLU da ATATÜRK heykeli yaptı. Ahi Külliyesini yaptık. Kapısına 2 saatliğine kahve içen heykel yaptı başkan sağolsun.

Bir diğer hususta Ankara dan Kırşehir e ayar veren Sendikal Genel Başkan Yardımcısı varya Twetter da beni engellemiş. Twetlerim dokunmuş heralde…

Güneşi engelleyemezsiniz. Güneşi anlatmaya gerek yok. Güneşe bakmak kafii derler. Kongreye gidiyorlar. Sonucu belli kongre. Soruyorum şimdi. Chp li meşhur Hakan BAYRAKÇI bile 25 te 25. Her seçimde % 25 bandında geziyoruz demedi mi?

9 SEÇİM KAYBEN KILIÇDAROĞLU TEKRAR KONGREYE GİDİYOR. ZAMAN HER ŞEYİN İLACI. GÜN GELİR İYİ PARTİ / HDP AYRIŞMASI PATLAK VERİNCE, 25 te 25, seçim bandında %25 i görmek hiç şaşırtmaz bizi…

Genel Başkan Yardımcısı Hemşehrimi AYASOFYA ya Cuma namazına davet ediyorum. Genel Başkanını temsilen gelsin.

Müslüman mahallesinde kimse salyangoz satamaz. Ülkemizin vazgeçilmez değerleri vardır. Bu ülkede Nutuku okumadan Nutuk atanlar çok maalesef…

Chp li İzmir de halkımız tankerlerden içme suyu içiyor biliyormusunuz ?? Istanbul belediye başkanı da Show yapıyor. Metrobüsler kuyrukları, vatandaşın dertlerine derman olmamaları bir kez daha ilk seçimlerde bir 50 yıl daha CHP kenara konulacak.

Akparti olarak 18 yıldır ortalama %40 ‘ın altına düşmemişiz. Demek ki halkımız memnun. Bu bir Türkiye seçim tarihinde bir rekordur.

Genel Başkanımız liderimiz Başkan Recep TAYYİP ERDOĞAN ne dedi?? Bunlar bu Chp zihniyeti bir çivi dahi çakamazlar demişti. Anca kendi içinde kavga eden bir Chp görürsünüz demişti. Aynen öyle. Çok başlılı bir Chp.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gelse, ne der biliyormusunuz?

Benim partimi NASIL TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASAL UZANTISI ILE ITTİFAK YAPARSINIZ DEMEZMİ?? TARİH BİLGİSİ OLAN Eee YANİİ ANLAR… GÖZ VAR NİZAM VAR…

EVET HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK AMA 18 YILDIR OLDUĞU GİBİ DONANIMLI, TECRÜBELİ AK İKTİDARI İLE OLACAK İNŞALLAH.

Akparti Kırşehir teşkilatı olarak, 31 mart yerel seçimlerinden ciddi ders çıkardık. Eksiğimizi, fazlamızı, gereksizimizi misali analiz ettik. Kırşehir de Cumhur ittifakı olsaydı rahat kazanırdık.

Chp seçime ittifaksız girseydi aslaa kazanamazdı. Oy oranları belli zaten. 15 aydır 50 trilyonluk yatırımları varmış. Gören, duyan bilen varmı? Şehrin çehresini Akparti belediyeciliği değiştirdi. Nokta. Dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.