Kırşehir HaberNet

DEĞERLERİMİZİN TÜM HATIRALARINI KİRLETTİNİZ !!

DEĞERLERİMİZİN TÜM HATIRALARINI KİRLETTİNİZ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
618 views
07 Aralık 2020 - 18:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Başkan yine anlamamış ya da anlamazdan geliyor. Kimsenin Abdal kültürü ve anma programı yapılmasına bir eleştrisi yok!! Bir daha tekrarlayalım. Belki bu sefer anlar…

Tepkimiz,
HERKESİN SEVDİĞİ SİYASET ÜSTÜ BİR DEĞERİMİZ OLAN MUHARREM ERTAŞ ANMA PROGRAMINDA SİYASET YAPILARAK, TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ VE ÜYELERİNE SELAM VE AĞITTIR.

İKİSİ BİR ARADA OLMAZ. DEĞERLİLERİMİZİN HATIRALARINI KİR-LET-Tİ-NİZ!!!

Bir de açıklamayı okuyunca aklımda deli sorular…

Sayın Başkan, parası belediye tarafından ödenen bir programdan nasıl haberiniz olmaz? Sizin belediyeye ne aldığınızdan kimden ve neden aldığınızdan haberiniz yok mu?

İsmini anmaya korktuğunuz üzerinde hiç durmadığınız yasa dışı faaliyetler nedeniyle İdam edilen Deniz, Yusuf ve Hüseyin isimli terörden sabıkalı şahıslara bilginiz dışında methiyeler dizip ağıt yakan ve yayınlayan Halk TV’den şikayetçi olacak mısınız?

Sayın Başkan, Personellerinize tabirinize göre “Haberiniz olmayan” toplumu derinden yaralayan hadise ile ilgili bir yaptırımda bulunduz mu?

Bulunacak mısınız? Bu organizasyondan sorumlu Kültür müdürünüzün yaşanan olay nedeniyle Program yapımcılarına teşekkür eden paylaşımından da mı “Haberiniz Yok”?

İl başkanınızın gururla savunduğu ve teşekkür ettiği, bir paylaşım ile destek verdiği, kurumunuzda görev yapan marjinal müdürlerinizin methiyeler dizdiği ve Kırşehir halkını derinden yaralayan gözünüzün önünde cereyan eden, adeta elleriniz patlayacak kadar alkışladığınız bu pespaye durumu “HABERİM YOKTU” diyerek toplumdan özür dilemeden, kurtaracağınızı düşünmeniz bile düştüğünüz durumdan daha vahimdir.

Kırşehir ahalisi sizden özür bekliyor gerisi laf-ı güzaftır!
Saygılarımla…

Kırşehir’i canından aziz bilen bir vatandaş!!!!

Avukat Bilgehan ALTAŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.