Kırşehir HaberNet

DİYANET-SEN KİK’ e TEKLİFİ FAALİYETE GEÇTİ !!

DİYANET-SEN KİK’ e TEKLİFİ FAALİYETE GEÇTİ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
575 views
10 Aralık 2020 - 7:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

BAŞKAN GÜLDEMİR DİYANET PERSONELLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ !!

Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Ali GÜLDEMİR, Covid 19 sürecinde Diyanet Camiasının sorunlarını bir bir gidermeye devam ediyor!!

Diyanet-Sen’in KİK Teklifi Hayata Geçti: Covid-19 Hastaları İdari İzinli Sayılacak !!

Diyanet-Sen’in KİK Teklifi Hayata Geçti: Covid-19 Hastaları İdari İzinli Sayılacak

Diyanet-Sen’in yetkili sendika olarak Kasım 2020’de Diyanet İşleri Başkanlığı ile gerçekleştirdiği KİK toplantısı gündem maddelerinde yer alan Covid-19 tanısı alan veya temaslı olması nedeni ile karantinaya tabi tutulan personelin idari izinli sayılması talebi 7 Aralık 2020 itibari ile DİB tarafından yürürlüğe konuldu.

Personelinin haklarını her platformda savunan Diyanet-Sen Kasım 2020’de gerçekleştirilen KİK toplantısında gündeme getirdiği “Covid-19 nedeni ile personelin hastalanması veya temaslı olması halinde rapor istenmemesi ve maaşlarından kesinti yapılmaması” maddesi ile

Personeli zor durumda bırakan ve maaş kesintisine yol açan bu uygulamadan vazgeçilerek personelin idari izinli sayılmasının yolunu açtı.

Covid-19 teşhisi konulan veya temaslı olduğu tespit edilen kişilerin idari izinli sayılması yönündeki Diyanet-Sen’in KİK talebi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın E-60727077-903-05-02-863694 sayı ve 7.12.2020 tarihinde valiliklere ve tüm müftülüklere gönderdiği yazı ile yürürlüğe girdi.

Üyelerinin ve tüm DİB ve VGM personelinin haklarını her platformda savunan ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmeleri için çalışan Diyanet-Sen, yeni kazanımlar elde etmek için çalışmaya, yeni kazanımlar elde etmeye devam ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.