Kırşehir HaberNet

ESOB Başkanı Bahamettin ÖZTÜRK’ ten Bayram Mesajı ;

ESOB Başkanı Bahamettin ÖZTÜRK’ ten Bayram Mesajı ;
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
633 views
25 Mayıs 2020 - 14:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı,
sayın Bahamettin ÖZTÜRK ün,
“RAMAZAN BAYRAMI” mesajı;

▪️Ülkemizin ve Dünya’nın dört bir yanında Müslümanların birbirleri ile kaynaştığı; başta sevgi olmak üzere, milletimizin kültüründe ve tarihi derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin bir bütün halinde milletçe paylaşıldığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

▪️Aziz milletimiz yüzyıllardır aynı safa giren, aynı ahlaki ve manevi vecibeleri benimsemiş, doğudan batıya, kuzeyden güneye benzer duyguları sahiplenmiş büyük bir aile olarak bayramları karşılamış ve müşterek hissiyatla yüceltmiştir.

▪️Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Bu itibarla millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır.

▪️İdrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

▪️Korona Virüsü sebebiyle sağlımız düşünülerek bu bayram sokağa çıkamayacağız. Bayram ziyaretlerine gidemesekte sevdiklerimizi arayarak onların bayramlarını kutlayabiliriz. Bu sıkıntılı günler geçtiğinde yine bayramlarımızı en iyi şekilde kutlayacağımız günlerin yakın olduğuna inanmaktayım.

▪️Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her köşesinde bulunan aziz vatandaşlarımızın, tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bahamettin ÖZTÜRK
Kırşehir ESOB Başkanı

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.