Kırşehir HaberNet

ESOB BAŞKANI ZİYÂRET EDİLDİ !!

ESOB BAŞKANI ZİYÂRET EDİLDİ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
519 views
27 Temmuz 2020 - 17:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Akparti 26. Dönem Kırşehir Milletvekili sayın Mikail ARSLAN, bir dizi ziyaretler kapsamında bulunmak üzere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı sayın Bahamettin ÖZTÜRK ü ziyaret etti.

Şehrin sorunlarını ve pandemi sürecinde esnafın durumunu soran Mikail ARSLAN a, ESOB Başkanı sayın Bahamettin ÖZTÜRK yaşanan süreçleri anlattı.

Başkan ÖZTÜRK, bu süreçte gerek hükümetimiz gerek Valiliğimiz ve biz Oda olarak esnafımızın yanında olduk. Bu süreçte sürüncemede kalan devletin verdiği kredileri, ivedilikle esnafımıza CANSUYU misali verdik.

Banka Müdürleri ile sürekli iletişim halinde olduk. Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği olarak, Türkiye genelinde Coronavirüs salgını nedeniyle en başarılı ve nüfusuna oranla en fazla krediyi biz verdik.

Elimizi taşın altına koyduk. Bu süreç sadece Kırşehir de, sadece Türkiye de değil ki. Coronavirüs salgını tüm dünyayı vurdu. Ekonomisiyle vurdu. Iletisimiyle vurdu. Yeni yeni normalleşme sürecine giriyoruz.

Kırşehir hepimizin. Türkiye’ nin tam ortasında. Valimizle, Belediye Başkanımızla, Vekillerimizle, iş dünyası ile hep birlikte daha da ileriye götüreceğiz insaallah.

Sayın Vekilim Mikail ARSLAN zamanında bu şehir tüm odası ve stk larıyla bir oldu. Beraber oldu. Hep birlikte Kırşehir oldu. Partizanlık ve şucu, bucu yapılmadı. Hemşeri odaklı çalışıldı.

An itibariyle Kırşehir de bürokraside, siyasette birlik beraberlik maalesef yok. MİKAİL ARSLAN zamanı mum gibi aranıyor desek yerindedir. Neden mi? Kim ne derse desin, VAKTİ ZAMANINDA ” IŞ, ICRAAT, SONUÇ odaklı yoğun tempoda çalışılıyordu.

Şimdi ise o yoğun, projeli günleri arıyoruz maalesef. Yapılan yarım kalan yatırımlar bitmeli. Kimin için Kırşehir ve Kırşehir halkı için. Dedi.

MİKAİL ARSLAN insaallah her şeyin ilacı zamandır. Dedi. Nezaket ziyaretine Haber 24 Genel Yayın Yönetmeni sayın Alparslan DEMİRBAŞ, Medya ve Siyaset Akademisi Derneği Başkanı / Kırşehir Habernet Portalı Genel Yayın Yönetmeni Mahmut ŞEFİK KOÇ da katıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.