Kırşehir HaberNet

FLAŞ…FLAŞ… FLAŞ!! TELEGRAM WATSABI SOLLAYACAK!!

FLAŞ…FLAŞ… FLAŞ!! TELEGRAM WATSABI SOLLAYACAK!!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
730 views
20 Haziran 2020 - 16:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
?TELEGRAM WİİNN ?
?WATSAB OUT ?

❗️Genel Sorular❗️

⛔️ Soru: Telegram nedir? Burada ne yapacağım?

Telegram, hız ve güvenlik odaklı bir mesajlaşma uygulamasıdır. Çok hızlı, basit ve ücretsizdir.

Telegram’ı tüm cihazlarınızda aynı anda kullanabilirsiniz. Mesajlarınız istediğiniz sayıda telefon, tablet veya bilgisayar arasında sorunsuz bir şekilde eşitlenir.

Telegram ile her türlü mesajı, fotoğrafı, videoyu ve dosyayı (belge, zip, mp3 vb.) gönderebilir ve 200.000 kişiye kadar gruplar veya sınırsız kitlelere yayın yapmak için kanallar oluşturabilirsiniz. Telefondaki kişilerinize yazabilir ve kişileri kullanıcı adları ile bulabilirsiniz.

Sonuç olarak, Telegram SMS ve e-postanın birleşimi gibidir ve tüm kişisel veya iş mesajlaşma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Buna ek olarak, uçtan uca şifreli sesli aramaları da destekliyoruz.

Telegram, hızlı ve güvenilir mesajlaşmalar ve aramalar yapmak isteyen herkes içindir. İş kullanıcıları ve küçük ekipler; büyük grupları, kullanıcı adlarını, masaüstü uygulamalarını ve güçlü dosya paylaşım seçeneklerini beğenebilir.

Telegram gruplarının 200.000’e kadar üyesi olabileceğinden, düzeni korumaya ve büyük topluluklarda iletişimi verimli tutmaya yardımcı olan yanıtları, bahsetmeleri ve etiketleri destekliyoruz. Bu toplulukların, barış içinde gelişmesine yardımcı olmak için gelişmiş araçlarla yöneticiler atayabilirsiniz.

Genel gruplara herkes katılabilir; tartışmalar ve geri bildirim toplamak için güçlü platformlardır.
Eğer resimler daha fazla ilginizi çekiyorsa, Telegram hareketli GIF bulma, sanatsal fotoğraf editörü ve açık bir çıkartma platformuna sahiptir (Buradan ya da buradan harika çıkartmalar bulabilirsiniz).

Dahası, cihazınızdaki depolama alanı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Telegram’ın bulut desteği ve önbellek yönetimi seçenekleriyle Telegram, telefonunuzda neredeyse sıfır yer kaplar.

Ekstra gizlilik arayanlar gelişmiş ayarlarımıza ve oldukça devrimci politikamıza göz atmalıdır. Gizlilik istiyorsanız, cihazınıza özgü Gizli Sohbetlerimizi kendi kendini yok eden mesajlar, fotoğraflar ve videolar ile deneyin ve uygulamanızı ek bir şifre ile kilitleyin.

Gelişmeye devam ediyoruz – Blog’umuza göz atın veya iletişimde kalmak için Twitter ve Telegram’da bizi takip edin.

?Soru: Telegram‘ın WhatsApp’tan farkı nedir?

WhatsApp’tan farklı olarak, Telegram kesintisiz eşitlemeye sahip bulut tabanlı bir mesajlaşma aracıdır.

Sonuç olarak, mesajlarınıza tabletler ve bilgisayarlar da dahil olmak üzere çeşitli cihazlardan aynı anda erişebilir ve her biri 1.5 GB’a kadar sınırsız sayıda fotoğraf, video ve dosya (belge, zip, mp3 vb.) paylaşabilirsiniz. Ve tüm bu verileri cihazınızda depolamak istemiyorsanız, her zaman bulutta saklayabilirsiniz.

Çoklu veri merkezi altyapımız ve şifrelememiz sayesinde Telegram daha hızlı ve çok daha güvenlidir. Bunun da ötesinde, Telegram ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Sonsuza kadar reklam yok, abonelik ücreti yok.

API’miz açıktır ve geliştiricilerin kendi Telegram uygulamalarını oluşturmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıca, herkesin Telegram için özel araçlar oluşturmasına, herhangi bir hizmeti entegre etmesine ve hatta dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılardan ödemeleri kabul etmesine olanak tanıyan geliştiriciler için bir Bot API platformuna da sahibiz.

Ve bu sadece buzdağının görünen kısmı. Daha özel şeyler için bu paragrafı kontrol etmeyi unutmayın.
S: Telegram kaç yaşında?

iOS için Telegram, 14 Ağustos 2013 tarihinde yayınlandı. Android için Telegram‘ın alfa sürümü 20 Ekim 2013’te resmen yayınlandı.

Telegram’ın açık platformunu kullanan bağımsız geliştiriciler tarafından oluşturulan sayısı giderek artan

Telegram istemcisi ortaya çıkıyor.
S: Hangi cihazlarda kullanabilirim?
Telegram’ı akıllı telefonlarda, tabletlerde ve hatta bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. iOS (6 ve üstü), Android (4.1 ve üstü) ve Windows Phone için uygulamalarımız var.

Telegram’ın web sürümünü de kullanabilir veya Windows, macOS ve Linux için masaüstü uygulamalarımızdan
birini yükleyebilirsiniz.

Telegram’da istediğiniz kadar cihazınızdan aynı anda giriş yapabilirsiniz. Her yerde giriş yapmak sadece ana cep telefonu numaranızı kullanabilirsiniz.

Diğer platformlar için kendi uygulamanızı oluşturmak istiyorsanız, API’miz geliştiricilere açıktır.
S: Telegram’ın arkasındaki insanlar kim?

Telegram, Pavel Durov ve kardeşi Nikolai tarafından destekleniyor. Pavel, Telegram’ı finansal ve ideolojik olarak desteklerken, Nikolai’nin girişi teknolojiktir.

Telegram’ı mümkün kılmak için Nikolai, çoklu veri merkezleriyle çalışan açık, güvenli ve optimize edilmiş benzersiz bir özel veri protokolü geliştirdi. Sonuç olarak, Telegram herhangi bir ağdaki güvenliği, güvenilirliği ve hızı birleştirir.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.