Kırşehir HaberNet

KİMDER BAŞKANI YILDIZ’DAN EROL MÜTERCİM’E CEVAP !!

KİMDER BAŞKANI YILDIZ’DAN EROL MÜTERCİM’E CEVAP !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
685 views
09 Eylül 2020 - 18:58
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KİMDERDEN MÜTERCİMLERE SERT TEPKİ

[KİMDER]  Kırşehir İmam Hatipliler Derneği Başkanı Alparslan YILDIZ, Erol Mütercimler’in imam hatiplilerin tamamını ifade eden bir tarzla, “imam hatiplilerden tecavüzcü, tacizci çıkar” gibi tahkir edici bir ifade kullanmasının asla kabul edilemeyeceğini söyledi.

Erol Mütercimler’in imam hatip camiasıyla ilgili haddini aşan, iftira ve hakaret içeren ithamları hakkında ÖNDER  olarak TÜRKİYE genelinde  hukuki süreç başlatıyoruz. Kimsenin Türkiye’nin güzide okulları ve mezunlarını kötülemesine ve iftiralarına izin vermeyeceğiz .

Bu söylemin tüm imam hatiplileri ciddi şekilde itham altında bıraktığını belirten YILDIZ  imam hatip camiasını bu konuya tepki koymaya davet etti.

Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayan çok değerli isimleri üreten okullarımız. Bu imam hatipler devletin okulları. Devletin müfredatını belirlediği okullar, devletin disipline ettiği, teftiş ettiği okullar. Bunlar çok önemli. Sanki imam hatipler bu ülkede yer altında örgütlenmiş yapılar gibi bir yaklaşım tarzı ortaya konulması çok çirkin. “Hiç alakası olmayan bir konuyu imam hatiplilere getirerek tamamen düşmanca, kin kusan ve kabul etmeyen bir yaklaşım tarzıyla bu açıklamayı yapıyor. Yani toplumu kategorize eden bir yaklaşım tarzı var. Bizim bu toplumda birlikte yaşama kültürünü geliştirmeye namzet bir anlayışımız var. Biz her tür anlayışı başımızın tacı yapıyoruz. Herkes dilediği gibi yaşasın, dilediği şeye inansın, herkes dilediği şekilde hayatını sürdürsün istiyoruz ama bu adam eğitimde yüzde 13 olan imam hatiplileri kabullenemeyecek kadar düşman ve kindar bir yaklaşım tarzıyla hareket ediyor.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.