Kırşehir HaberNet

KIRŞEHİR VALİSİ SAYIN İBRAHİM AKIN HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ !!

KIRŞEHİR VALİSİ SAYIN İBRAHİM AKIN HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
560 views
19 Kasım 2020 - 17:46
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali BULUT, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus DAĞ, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN ve hastane yöneticilerinden pandemi döneminde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Valimiz Sayın İbrahim AKIN,

Bu süreçte görevlerini özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarının önerilerine ve alınan tedbirlere uyarak sürecin yönetimine yardımcı olmamız gerektiğini söyledi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisi görülen ve topyekûn bir mücadele örneği sergilediğimiz Koronavirüs salgınına karşı ilimizde önemli tedbir kararları aldıklarını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın,

“Sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak için vatandaşlarımızdan salgınla mücadelede önemli kurallar olan maske, mesafe ve temizlik hususlarına uymada hassasiyet göstermelerini bekliyoruz.

Koronavirüs ile mücadelede önemli görevler üstlenen başta sağlık personeli olmak üzere tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Sayın Valimizin ziyareti, yapımı tamamlanarak hizmete açılan 15 Yataklı Covid-19 Yoğun Bakım Ünitesi ile vatandaşlarımızın hizmetine açılan 2020 Model Son Teknolojik MR Cihazı ile sonulum cihazları hakkında bilgiler alması ile sona erdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.