Kırşehir HaberNet

MARTIN SONU YALAN OLDU !! HAKLARIM GASB OLDU !!

MARTIN SONU YALAN OLDU !! HAKLARIM GASB OLDU !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.056 views
05 Ocak 2021 - 17:04
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KIRŞEHİR BELEDİYESİNDEN MALULEN EMEKLİ ABDULLAH İŞÇİMEN’ in FERYADI !!

 

Ben bugün içimi dökmek istedim. Ben KIRŞEHİR liyim memleketimi çok seviyorum.

Ben KIRŞEHİR Belediyesi şirketinde engelli kadrosunda çalışıyorken Ak partili olduğum için zorlamalar başladı. Hak-iş bağlı iken Disk e bağlı güvenlik sendikasında üye oldum.

Zorlamalar sonucu bende dayanamayıp malulen emekli oldum. Haklarımı aramak için mahkeme ye başvurdum. Beş sene gece çalışmam ve her mesaimde 3 saat fazla çalışmam vardı.

Ben bunları almak için şahit bulamadım beraber çalıştığım iş arkadaşlarımın hepsi susturuldu eğer şahitlik yaparsanız işten atarız diye tehdit edildiler. Onlarda ekmekleri için susmak zorunda kaldılar.

Evet ben bugün düştüm cebimde ekmek param yok… Benim haklarım neden gasp ediliyor. Benim alacağım 25 30 bin lira kurtuluşum olacaktı.

Bu sendikalar neden var benim hakkımı aramayacaklarsa neden üyelik aidatı ödüyorum. Ben bu sendikaları Içişleri Bakanlığına şikayet ettim.Ama henüz bir sonuç alamadım.

Benim kimsem yok yalnız yaşıyorum. 1560 lira emekli maaşım var 418 lirası nafakaya 850 lira krediye 200 lira elektrik su telefon gidiyor. Derken cebimde param kalmıyor.

Hani martın sonu bahardı. Belediye başkanı Selahattin Ekicioglu benim için hazan oldu. Hergün ağlamaktan menfaati için selam verenlerden bıktım.

Ben bu haklarımı istiyorum Belediye başkanı Selahattin Ekicioglu sen bunları duy bu CHP zihniyetinden ne zaman hayır gelmiş ki benim gibi bir garibana gelsin. Dedi.

Benim emeğimin karşılığını verin gasp etmeyin herkese saygılarımı sunuyorum

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.