Kırşehir HaberNet

MEM ŞEVKET KARADENİZ EMEKLİ OLDU ‼️

MEM ŞEVKET KARADENİZ EMEKLİ OLDU ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
728 views
07 Mayıs 2021 - 11:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ,

SAYIN ŞEVKET KARADENİZ
YAŞ HADDİNDEN EMEKLİ OLDU‼️

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevket KARADENİZ’ in emekli olması nedeniyle Müdürlüğümüz konferans salonunda düzenlenen programa maarif müfettişleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personelleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şevket KARADENİZ;

“2016 yılından itibaren sürdürdüğüm Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yaş haddinden emekli olmam nedeniyle bugün ayrılıyorum.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını,

Kapımızı ve gönlümüzü bütün Kırşehirli hemşerilerimize açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.

Kırşehir’de Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulamaya çalışarak görevimi tamamlamamın onurunu yaşıyorum.

Öncelikle böyle bir onuru bana yaşatan, milletimize hizmet etme fırsatı sağlayan, iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan Sayın Bakanımıza,

Bakan yardımcılarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Genel Müdürlerimize, Daire Başkanlarımıza, Yerel Yöneticilerimize, STK’lara ve tüm eğitim paydaşlarımıza en kalbi duygularımla sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bütün enerjisini, düşüncesini, eğitim için kullanarak İlimizi Marka Şehir yapan değerli eğitimcilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.“ dedi.
Günün anısına hediye ve plaket sunumu ile program sona erdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.