Kırşehir HaberNet

MERHAMETLİ TÜRK POLİSİ KOVBOY AMERİKAN POLİS

MERHAMETLİ TÜRK POLİSİ KOVBOY AMERİKAN POLİS
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
604 views
29 Mayıs 2020 - 15:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

▪️BATI veya VAHŞİ KAPİTALİZM HEP AYNI NAKARAT‼️

▪️1789 Fransız ihtilali sonrası gerek Avrupa da gerekse Amerika da İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine baktığımızda, esasen hep sınıfta kalmışlardır.

▪️Sözü fazla uzatmadan kısaca 1789 sonrası sözde medeni aslında kendisine medeni ülkelerin insanoğluna yapmış oldukları mezalim ler aşağı da şöyle ki;

▪️Fransa sömürüsü Cezayirden çekilirken yüzbinlerce Cezayirli insanları, öldürdü. Köleleştirdi. Ve sömürdü. Avrupa nın kibirli, egoist Fransa sı yaptı bunu.

▪️İtalya da Libya ve Tunus’ ta yüzbinlerce insanı öldürdü. Sürgün etti. Roma Vatikan ?? Avrupa medeniyetin sahibi biliyorsunuz.

▪️İngiltere Hindistan, Pakistan, kimi uzakdoğu ada ülkelerde yüzbinlerce insanları öldürdü. Sürgün etti.

▪️Almanya 2. Dünya Savaşını başlatarak toplamda 55 milyon insanın ölümüne sebep oldu. Naziler toplama kampında, zehirli odalarda masum insanları öldürmedi mi?

▪️Amerika nın 1990 yılı 1. Körfez savaşı ve 2003 ten sonra 2. Körfez Savaşı ile Ortadoğu halklarını, sürgün, göçmen, vasıfsız, sakat hale getirmedi mi? BOP Projesi ile hali hazırda Irak, Suriye, Yemen, Mısır iç savaş halinde. Petrol ⛽️ el altında Kapitalizme akıyor biliyormusunuz? Kovboy ? Amerika nın Meluncanlılar atalarımız Kızılderilileri her türlü bitirmedi mi?

▪️Siyahiler yıllardır otobüs te, okulda, markette hayvan muamelesi görmedi mi?

▪️Son olarak 1993 te Avrupa nın göbeğinde Sırplar, yüzbinlerce masum Boşnak tarihi kadim kardeşlerimizi katletmediler mi?

▪️Fazla söze gerek yok. Yorum sizin. Tarihimle gurur duyuyorum ?

▪️Evde yalnızken düşüp ayağını kıran ve 155 Polis İmdat numarayı arayarak, yardım isteyen Saadet teyzemize geçmiş olsun diliyor, tedavi edilmesinde yardımcı olan Tokat Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru hemşehrimiz Yücel Hakan Doğan’a örnek davranışından ötürü teşekkür ediyoruz.

Mahmut Şefik Koç
Medya ve Siyaset Akademisi Derneği Genel Başkanı

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.