Kırşehir HaberNet

MHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR !!

MHP’DE KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
515 views
07 Ağustos 2020 - 15:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Partilerinin kongre sürecini Kırşehir Habernet e değerlendiren MHP Kırşehir İl Başkanı sayın Arif KILIÇ, ”Kongrelerimizden birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Kazanan partimiz ve davamız olacaktır” dedi.

KIRŞEHİR – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırşehir Teşkilatında kongre süreci başlıyor. Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe kongreleri hakkında açıklama yapan MHP Kırşehir İl Başkanı Arif KILIÇ, kongrelere parti genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda tek listeyle gidileceğini söyledi.

BAŞKAN KILIÇ: “KONGRELERİMİZDE PANDEMİ TEDBİRLERİ ALINACAK”

Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan Corono Virüs nedeniyle kongrelerinde tüm tedbirlerin alınacağına dikkat çeken MHP İl Başkanı Arif KILIÇ,

“Partimizin son yapılan Başkanlık Divan Toplantısında alınan karar gereği merkez ve ilçelerde yapılacak kongrelerde, Corona Virüs (Covid19) tedbirleri çerçevesinde delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacak.

Kongrelerimizin yapılacağı alanlarda tüm tedbirleri uygulayacağız. Kongrelerimizi ülkücü harekete ve partimize yakışır bir disiplin çerçevesinde yapacağız.” dedi.

BAŞKAN KILIÇ: “KONGREYE TEK LİSTE İLE GİDİLECEK”

Partilerinin Genel Merkezi onayı ile merkez ve ilçelerde seçimlere tek liste ile gidileceğine işaret eden MHP Kırşehir İl Başkanı Arif KILIÇ,

“Partimizin merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizde kongreye parti genel merkezimizin onayı ile tek liste ile gidilecek.

Kongrelerimizden kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Kazanan partimiz ve davamız olacaktır” diye konuştu.

SEÇİMLER 14 AĞUSTOS’ TA BAŞLAYACAK !!

Edinilen bilgiye göre, 14 Ağustos Cuma günü Boztepe ilçe kongresi, 15 Ağustos’ta Merkez ilçe, Kaman, Mucur ve Çiçekdağı ilçe kongreleri, 16 Ağustos’ta Akpınar ve Akçakent ilçe kongreleri yapılacak.

İSİMLER BELİRLENDİ !!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinde; Kırşehir Merkez İlçe de Ramazan ADALI,
Kaman’da Yılmaz UZUNAY,
Mucur’da Ali Rıza BUDAK,
Akpınar’da Sami ATALAY,
Boztepe’de Musa CEYLAN,
Akçakent’te Mehmet GÜNER,
Çiçekdağı İlçesi’nde ise Ahmet Hikmet ERDOĞAN aday gösterilecekler. Dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.