Kırşehir HaberNet

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ SPORA SİYASETİ KARIŞTIRDILAR DEDİ‼️

MİLLETVEKİLİ KENDİRLİ SPORA SİYASETİ KARIŞTIRDILAR DEDİ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
927 views
17 Mayıs 2021 - 12:43
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? Akparti Kırşehir Milletvekili
Mustafa KENDİRLİ Basın Açıklaması,

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Kıymetli hemşerilerim ve degerli Kırşehir Belediyespor taraftarları,

Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş’ı tebrik eden sosyal medya paylaşımımın ardından, şahsıma yönelik mesnetsiz iddialar üzerine açıklama yapma gereği duydum.

Salgın tedbirleri nedeniyle sevincimizi, hüznümüzü, coşkumuzu sınırlı şartlarda yaşadığımız bir dönemde tuttuğum takımın şampiyonluğunu bir sosyal medya mesajıyla tebrik etmemden rahatsızlık duyarak partizanca davranıp, konuyu türkbet giriş şehrimizin takımı üzerinden tartışmaya açmanın kimseye yararı olmayacagını düşünüyorum.

Genelde sporun, özelde ise futbolun birleştirici, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerini hissederek, birligimizi ve beraberligimizi muhafaza ederek, ülkemiz ve şehirlerimiz için degerler üretebileceğimize inanıyorum.

Bu inançla Kırşehir’i zenginleştirmek, her alanda olduğu gibi sporda da şehrimizin başarılarla anılması için AK Parti iktidarlarımız döneminde şehrimize Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamından çok yatırım, hizmet ve eser kazandırdığımız gerçeğinin altını çizmek isterim.

Şehrimizi modern spor tesisleriyle donatırken, sporcularımıza, gençlerimize, şehrimizin takımlarına da her türlü desteği sağladık, sağlamaya da devam etmekteyiz.

Son 19 yılda Kırşehir’de yapılan tüm hizmetlerde AK Parti iktidarlarının imzası bulundugunu unutmadan, şehrimizin sporcuları ve takımlarının elde ettiği başarılarda da hükümetlerimizin sağladığı imkanların inkar edilemez katkısı oldugunu vurgulamak isterim.

Kırşehir Belediyespor’a da en büyük yatırımlar, katkılar AK Partili Belediye döneminde Sayın Yaşar Bahçeci’nin Belediye Başkanlığında yapılmış, 

O günlerde oluşturulan kadro, fiziki altyapı ve destekler üzerinden büyük başarılar elde edilmiş ve şehrimizin takımı 2. Lige yükselmiştir.

Daha sonra ki Belediye yönetimi ise Kırşehir Belediyespor yönetiminde degişikliğe giderek, partizanca davranmış, spora siyaset bulaştırmıştır.

Ayrıca Kırşehir Belediyespor’un yeni yöneticileri bizleri bir günden bir güne maça davet etmemiştir.

Elbette Kırşehir Belediyespor’un maçları için davet beklemeyerek, tribünlerdeki yerimi de alabilirdim.

Ancak sporu siyasete alet etmiş bir yönetimin tribünde olmamdan da rahatsızlık duyacağını düşünmekteyim.

Memleketimin takımı, çocukluk, gençlik heyecanım Kırşehir OKöy Hizmetlerispor ile başlayan sevdam, Yeşil Kırşehirspor, Kırşehirspor ve şimdi de Kırşehir Belediyespor ile devam etmektedir.

İsimleri zaman içinde değişse de şehrimin futbol takımına ve şehrime olan aşkım, sevdam hiç bir zaman degişmemiştir.

Kırşehir’ e ve futbol takımına olan bağlılığım da kimsenin tartışmasına mahal vermeyecek kadar nettir.

Her bir Kırşehirli gibi gibi bende Kırşehir Belediyespor’un başarılarıyla gurur duyar, her başarısından sonra yeşil beyaz formasını üzerimde taşımaktan gurur duyarım.

Mustafa KENDİRLİ
AK Parti Kırşehir Milletvekili

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.