Kırşehir HaberNet

MUCUR BELEDİYE BAŞKANI ATILGAN YILMAZ’ ın BAYRAM MESAJI ;

MUCUR BELEDİYE BAŞKANI ATILGAN YILMAZ’ ın BAYRAM MESAJI ;
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
581 views
29 Mayıs 2020 - 15:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

▪️Bayramın mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız.

▪️Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

▪️Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması,kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

▪️Ramazan Bayramının tüm insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve ilçemize; huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. Ramazan bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Atılgan YILMAZ
Mucur Belediye Başkanı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.