Kırşehir HaberNet

ONLAR BİZDEN… MELEK RUHLULAR…

ONLAR BİZDEN… MELEK RUHLULAR…
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
535 views
23 Mart 2021 - 20:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Down Sendromlu kardeşlerimiz Valimiz Sayın İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

 

Valimiz Sayın İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Down Sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla 21 Mart gününün Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü olarak ilan edildiğini söyledi.

 

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde özel misafirlerini ağırlayan ve Down Sendromunun hastalık değil, farklılık olduğunu belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın,

“Devletimiz engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha rahat bir ortamda sürdürmeleri, aynı zamanda bireysel becerilerini ortaya çıkarıp geliştirmelerini sağlamak için gerekli desteği sağlamaktadır.

Bizler de ilimizde özel bireyler olarak gördüğümüz engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve birlikte çözüm arıyoruz.

Down Sendromu hakkında yapılacak farkındalık çalışmaları ve toplumumuzu bilgilendirici faaliyetlerle özel kardeşlerimize destek olmak hepimizin ortak sorumluluğudur.” dedi.

Ziyarete, Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan’ın yanı sıra özel kardeşlerimizin aileleri katıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.