Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ortaklığında ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde II. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi (KAPSOSBİL 2020) gerçekleştirildi.

 

16 Aralık 2020 tarihinde NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi Karavezir Salonunda düzenlenen kongreye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya,

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar katıldı.

 

Sosyal Bilimler alanında çalışmalar yapan öğrencileri bir araya getirmek, tecrübe paylaşımına aracılık etmek, çalışma alanları ile ilgili konuları, alanında uzman öğretim üyelerinin moderatörlüğünde farklı üniversitelerden katılacak öğrencilerin önünde sunum yapmalarını sağlayarak,

 

lisansüstü öğrencilerin akademik hayata hazırlanmasının amaçlandığı kongrenin üçüncüsü gelecek yıl üniversitemizde gerçekleşecek.