Kırşehir HaberNet

SAĞLIK-SEN YIPRANMAZ‼️ YIPRATILAMAZ‼️

SAĞLIK-SEN YIPRANMAZ‼️ YIPRATILAMAZ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
630 views
11 Eylül 2021 - 19:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SAĞLIK-SEN BAŞKANI YÜCESAN’ DAN GÜNDEME DAİR BASIN AÇIKLAMASI‼️

Efendim hepimizin malumu geçenlerde bazı medya kuruluşları bilinçli, gerekçesiz insafsız bir şekilde şahsımı ve kurumumuzu yıpratmaya kalkışmıştır.

Oysa ki Güneş Balçıkla Sıvanmaz,

Meyve Veren Ağaç Taşlanır deyimi ile,

Konuya açıklık getirmek isterim.

▪️ Birçok sağlık personelinin de velisi bulunduğu satranç sporcusu çocuklarımızın pandemi sürecinde satranç ile ilgilenmeleri ve hem zihinsel hem sosyal olarak gelişimlerini desteklemek ve sporcuları teşvik etmek için Kırşehir satranç il temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada dereceye giren sporculara hediye olarak,  

▪️ Oğlumun sahibi olduğu restorantta yemek ikram edilmiştir. Söz konusu olayın çarpıtılarak haber yapılması şahsımı yıpratmaya yöneliktir.

▪️ Sağlık-Sen Kırşehir şubesi olarak görev bayrağını teslim aldığımız günden beri çalışanlarla omuz omuza mücadele veriyoruz. 

▪️ Personel sayısı hayli fazla olan ( 52000) iller dahi 5.200.00-TL promosyon alırken yaptığımız çalışmalar ve girişimler neticesinde az personel sayımıza rağmen Türkiye rekoru kırarak 6.900,00-TL promosyon anlaşması yaptık.

▪️ Pandeminin başlamasıyla birlikte kimseler ortalıkta yokken sahada yerimizi aldık.

▪️ Şehrin ileri gelen esnaflarıyla girdiğimiz temas neticesinde sendikalı sendikasız ayrımı yapmaksızın branş gözetmeksizin hediye çekleri temin edip personelimizin bir nebze olsun moral motivasyon kaynağı olduk.

▪️ Sahada zor şartlar altında çalışan personelin Su – Meyve – Gıda gibi bilumum ihtiyaçlarının karşılanmsına zemin hazırladık.

▪️ Hastane ameliyathanesinde görev yapan ve radyasyona maruz kalan sağlık çalışanlarının dozimetre kullanması ve şua izni kullanmaları için il sağlık müdürlüğü ve hasta idare nezdindeki girişimlerimiz olumlu sonuç verdi. 

▪️ Ve ameliyathane personelinin hak kayıplarını önledik. Hastane yemekhanesinde çıkan yemeklerin kalitesini artırılması için hastane idaresi ile sıksık görüşerek personel taleplerini ilettik ve bir nebzede olsa düzeltme sağladık.

▪️ Kırşehir şubesi olarak Ankarada yapılan mitinge yüksek bir katılım sağlayarak, sendikanın ve tüm sağlık çalışanlarının sesi olduk.

▪️ Toplu sözleşme sürecinde çalışanın alın teri ve emeği olan haklı taleplerimizi dile getirdik diye hükümetle ayrı düştü hükümeti eleştirdi şeklinde hakkımızda haber yapılıp baskı kurulmasına rağmen, 

▪️ Taleplerimizi dile getirmekten yılmadık usanmadık. Salgın yükü altında ezilen sağlık çalışanlarının mesleki önem arz eden günlerinde yanında olduk. Çalışanların sesi olduk.

▪️ Kurduğumuz 6 kişilik ekiple, Hizmet sunumu esnasında covid 19 hastalığına yakalanan personelimize hastalık döneminde evinde çorba ve yemek servisi yaptık. Market ihtiyacını karşıladık. Yalnız olmadıklarını gösterdik.

▪️ Kırşehir şartlarında birçok eğitim kurumu, sosyal tesis ve şehrin esnafları ile yaptığımız protokol ile sendika üyelerimize yüzde 25 ten yüzde elliye varan indirimler için anlaşmaya vardık ve bu anlaşmaları tüm üyelerimizin hizmetine sunduk.

▪️ Genel merkezin tüm çabaları sonucu diğer iş kollarına nazaran en fazladan kazanımı alan işkolu olduk. Dedi.

Yasin YÜCESAN

Sağlık-Sen 

Kırşehir Şubesi Başkanı

Sağlık-Sen

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.