Kırşehir HaberNet

ŞEHRİ İTİBARSIZLAŞTIRAN BAŞKAN !!

ŞEHRİ İTİBARSIZLAŞTIRAN BAŞKAN !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
687 views
28 Ocak 2022 - 16:04
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir’i itibarsızlaştırma!

Sayın Selahattin Ekicioğlu ve CHP Li dönemin belki de en büyük yanlışlarından birisi de Ulusal basına haber oluş tarzları oldu. 

Göreve başladığı günden beri kaç tane ulusal haberi olduysa neredeyse tamamı Kırşehir’i aşağılayan, sürekli sorunlu gösteren, bol miktarda kavga dövüş ve itham haberler ile gündeme geldi!

Peki bu hoş bir durum mu?

Kırşehir’i Türkiye gündemine itibarsızlaştırmak sürekli olumsuz haberler ile taşımak. 

Bir belediye kendi eliyle Kirşehiri neden küçük düşürmeye çalışır! İktidara gol atmak adına bu kötülüğü memleketine nasıl layık görebilir?

Selahattin Ekicioğlu İsmi Türkiye’de popüler olsun diye düşünüyor olabilir fakat kırşehirin ismini itibarını kötüleyerek Kırşehir isminin üzerine basarak yapacağını zannediyor olabilir ama KIRŞEHİRİN ismi altında ezileceğini bilmesi gerekir!

Bu haberler Kırşehir’e temsil ettiğiniz makama ne kazandırıyor? Kırşehirli bu durumdan memnun mu zannediyorsunuz? 

Bu Sabah 5’ te CHP nin mazbatalı yalancısı, tezkereli hesap bilmezinin bir köşe yazısı ile güne uyandım! Barış yarkadaşın yalanlarını sıralamaya çalışmayacağım çünkü ana konuya yer kalmaz merak edenler Barış yarkadaş yalanları diye arama butonlarına yazdıklarında ayrıntıları ile ulaşabilirler. 

Başkanın anlattığı sıkıntılar diye bir başlık açılmış virgülüne dokunmadan yazılanları paylaşıyorum. 

“CHP’li başkan, o günkü yemekte, “Dolar ve euoradaki istikrarsızlık yüzünden, iş yaptıracak müteahhit bulmakta zorluk çekiyoruz. Kur sürekli oynadığı için kimse ihalelere girmek istemiyor. İşi alanlar da maliyetler sürekli yükseldiği için  yarıda bırakıp kaçıyor” demiş.”

1)Sayın Ekicioğlu yönetiminde Kırşehir belediyesi esnafa para ödememe dönemine girdi.

Şöyle kendi beyanları ile borç durum tablosuna göre!

Ticari borçlar 

2019 yılında 57 milyon 274 bin iken

2020 yılında 81 milyon 420 bin TL ye yükselmiş! Yani esnafa para ödenmemiş! 

2021 yılına ait elimizde bir veri yok şeffaf olduğunu iddia eden belediye yönetimi açıklar ise faydalanırız! 

Kırşehir belediyesine hizmet veren ürün tedariği yapan bir kaç firma ile görüşmemde aynen kulladıkları ifadeyi iletiyorum!

Belediyede ödeme yetkilisi ile yaptığımız görüşmede Kırşehir belediye spora bağış yapmamız karşılığında ödemelerini yapabileceklerini belirtmişler!!! Bağış miktarı üzerinden pazarlıklar yapıldığını belirten çok sayıda şikayet aldım! 

İş yapacak firma bulamama sebebi belki de bunlardan birisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan!

“UN ALACAK FİRMA YOK”

Yanlış duymadınız aynen ifade bu! 3 firma ile görüştüm neden un ihalesine girmediklerini araştırdım!

Cevap çok basit ekonomik istikrarsızlık nedeniyle 6 aylık ihaleye kimsenin girmeyeceğini Kırşehir Belediyesi yetkililerine ilettik. 1 aylık hiç olmazsa 3 er aylık ihale yapılırsa katılabileceklerini belirttiler! 

Belediyenin cevabı mı? 

Her ay ihale yapamazlarmış! 

Şaka değil iş yoğunluğu oluyor tabi onlar da haklılar…

Sayın Başkan Ticaret il müdürlüğü ile görüşmemişsiniz size zahmet bir görüşme gerçekleştirirseniz. Devletin ekmek fiyatlarını sabit tutabilmek adına sübvansiyeli 185 TL ye satılması zorunlu unları hangi fabrikalardan nereden alabileceğinizi size ileteceklerini ümit ediyorum. Hem böylece 1,60 mal edip 1 TL ye ekmeği satmaz belediyemizi de ZARAR ETTİRMEZSİNİZ! sonuçta kamu zararı!

Kadrolu yalancı Barış Yarkadaşın sipariş üzerine ürettiği kurguya göre gece Baran Gençin sosyal medyasına bakar…

“Yazıda, Kırşehir halkının belediyenin ekmek fırını önünde gece saat 22.00’den itibaren kuyruğa girmeye başladığı ifade ediliyordu” diyor başından sona sayfasına baktım Sayın il başkanın hiçde öyle bir paylaşımı yok! Şaka gibi…

Kırşehir belediyesi kapasitesi 12000 olan fırının kapasitesini arttırmış! Yeni kapasite 12000 olmuş!

Hafta içi kendi sosyal medyasından ve kiralık kalemleri aynen bu ifadeyi kullandı!

Kırşehir Belediyesinin Ekmek fırınının Kapasitesi 5 sene önce de 12000 di Kırşehir belediye başkanı Selahattin ekicioğlu döneminde de 12000 bu neyin reklamı? Haberlere dönün bakın kapasite artmış tamam ama kaç binden arttığı yazmıyor!

Gece neden kuyruk var!

Ben iyi niyete vurarak iş bilmezler diyeyim yoksa çok büyük bir ihanet var demektir. Belediye fırını 6 da hamur karmaya başlıyor dinlenmesi beze alınması pişmesi derken saat 22 de çıkıyor!

Gündüz üretemediğiniz ekmeği saat 22 de vatandaşın hizmetine sunup birde bunu kendi elinizle Türkiye gündemine sokmak iyi niyetli bir düşünce mi?

Sayın Başkan kırşehir merkez nüfusumuz 150 bine yakın diye biliyorum. Ekmek fırınında sattığınızı iddia ettiğiniz 8000 ekmek. Yanlış hesap yapmayalım ama 100 kişiye 5 ekmek düşüyor! Yanlış okumadınız 5 adet Hemde 100 kişiye.

Perişanlığa neden olan siz Reklamını yapan yine siz!!!

insanlara hizmet veremeyen siz! 

Bu neyin aymazlığı

Yazının içindeki tutarsızlığa bakar mısınız!

Virgülüne dokunmuyorum.. 

Yarkadaşın kaleminden yine…

Bunun üzerine hemen CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç’i aradım. Belediye Başkanı Ekicioğlu ile gayet uyumlu çalıştıklarını gördüğüm Baran Genç’e ne olup bittiğini sordum.

3 VARDİYA ÇALIŞIYORLAR

Diyor YARKADAŞ 

ardından il başkanının cevabınında virgülüne dokunmadan paylaşayım…

“Belediyemizin ürettiği ekmekler gece saat 23.00 gibi çıkıyor, sabah da satışa konuluyordu. Ancak talep o kadar arttı ki; insanlar ekmeğin gece 23.00’te çıktığını bildiği için saat 22.00 gibi gelip kuyruğa girmeye başladılar. Belediyemiz de bunun üzerine satışı 23.00’te başlatma kararı aldı. 

3 vardiya nerede? 

Kökeniniz Abdal eyvallah ama Aptal yerine de koymayın bu insanları işinizi yapın kötü reklamı bırakın!

Çok uzattım yazıyı ama öfkem burnumda hem beceriksizlik yap Hemde reklamını yap. Fırın yapma iş üretme sıkıntı yarat! Bunlar belediyeciliği bilmiyorlardı 3 sene geçti hala öğrenmediler!

Haftanın rezil olanı!

Kırşehir belediyesi ve Sayın Belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu! Rahmet yağdı geçti bir hafta oldu TOKİ’den banane dedin!!! Ara sokaklara giremedin kaldırımları vatandaş temizlesin dedin haydi tarihi bir yağışı oldu o da kabul! 

Şehrin simgesi Cacabey meydanı 1 hafta da temizlenmez mi! demeden edemiyor insan.. birde kendine tam puan vermiş

Haftanın veziri! 

Kurum ayırmaksızın karda kışta çoluğundan çocuğundan ayrı resmen savaş veren emekçiler.. belediye çalışanları, özel idarenin kepçe operatörü, sırtında hasta taşıyan sağlık memurları, köyünün karını temizlemeye savaşan muhtarı ellerinizden öpüyorum küçük büyük farketmez Var olun!!!

Bir iddia

Kırşehir belediyesi ve Kırşehir belediye başkanı Selahattin Ekicoğlu belediye fırınından günlük 8001 ekmek sattığını belgeleriyle kamuoyuna paylaşırsa bir daha yazı yapmayacağıma ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM!

Edebilir mi ben açık yazdım!!!

8000 ekmek satmadığınızı biliyorum ama ispat edemem…

4000 ihtiyaç sahiplerine 1200 belediye çalışanlarının öğle yemeğine, işletme iştiraklere gidenleri saymıyorum! Hani şu Ağalar konağında hıllada bölüp bölüp yediğimiz ekmekler hariç yani!

Abeküs alın elinize hesap yapmayı bilmeyen sizlersiniz

Dedim ya Abdal olabiliriz ama Aptal değiliz.

Saygılarımla…

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.