Kırşehir HaberNet

TEŞKILÂTÇI BAŞKAN ERDOĞAN KARARINI VERECEK !!

TEŞKILÂTÇI BAŞKAN ERDOĞAN KARARINI VERECEK !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.259 views
10 Aralık 2020 - 17:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Akparti Kırşehir de tarihinin en hazin, en dağınık ve en zor günlerini yaşıyor. Bunun sebebi ise hepimizce malum son 2 seçim sonuçları olduğu aşikar.

Ne oldu peki?

2018 Milletvekilliği Genel seçimlerinde 1 Milletvekilliği kaybı. Yetmedi 15 yıldır büyük yatırım fonu alan Kırşehir, seçmeninin ise sandikta muhalefete rey vermesi. Dolayısıyla Kırşehir merkez belediyenin kaybı oluşuydu.

Maamafih Akparti Genel Merkez 31 Mart Yerel Seçimlerin hemen ardından, bazı il ve ilçelerde İVEDİLİKLE revizyona girdi. Kirsehir de normalen bu revizyon arasında idi. Amma velakin her ne hikmetse Kırşehir de duraksamaya girildi. Esasen bu çok YANLIŞ bir TUTUMDU !!

Korkunun ecele faydası yoktu. Merkez ilçe Başkanlığına ilim Yayma Cemiyeti / Cihannüma ve Genel Merkez Teşkilatı destekli Avukat Ali DEMİR getirildi. Sayın DEMİR haksızlığa, hukuksuzluğa asla taviz vermeyen kişilikli MGV kökeninden gelen sözüm ona AKP li değil, tam bir AKPARTİ li, REİS çi idi.

Kirsehir kamuoyu son 3 hafta önce özellikle Kırşehir de yapılan mülakattaki ciddi sıkıntılar (Gerilim, Adam kayırma, Taraflı sualler, Genel Merkeze haklıda olsa şikayetler) gereksiz POLEMİKLER YAŞADI…

Amiyane tabirle “BU NE YAHU HERKES ADAY OLMUŞ !! HERKES VERYANSIN EDİYOR” gibi kulislerde konuşulmaya başlandı. Parti yine manen KAMUOYU GÖZÜ ÖNÜNDE ZARAR GÖRÜYORDU… İşin garibi, tuhafı ise mağlup olanlar SON KALE DEDİKLERİ MERKEZ İL BAŞKANLIĞINI KAYBETMEK İSTEMİYORLARDI…

Bu durum Akparti Kırşehir teşkilâtına manen zarar verdi. Sosyal medya hesaplarını ortaya koyarsak toplamda 56 aday adayı, takriben 26 resmen aday adayi başvurusu son dakikalarda 31 e çıkmıştı. Yani 31 aday adayı Kirsehir de ÇORUM MİLLETVEKİLİ SENDROMU İLE gürültülü, patırtıli mülakata girmesiydi…

Bu mülâkat tarihin en taraflı, en şikayetli en kavgali mülâkata dönüşmesi kamuoyunda alenen yansıdı. Mevzubahis yinen manen partiye zarar verdi.

Tekrardan haftaya değisik isimler ile gelen koordinatörler, yetkili büyük oda başkanlarına ve kamuoyuna yaptığı nabız yoklaması tahmin ettikleri gibi ÇIKTI…

Evet KIRŞEHİR AKPARTİ ye TEŞKILÂTÇI BAŞKAN ERDOĞAN ın el atması gerekiyordu. Zira son iki seçimde bir çok ENTRİKALARIN DÖNMESİ NEDENİYLE YANİ ? KAMUOYU NABZININ GENEL MERKEZE AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ İLE FARKLI AKSETTİRİLMESİ : SANDIĞA TERS YANSIDI.

Akparti bir nevi dava, misyon partisi olmaktan çıkıp ? SENİN EKİP / BENİM EKİP partisine döndü. Dünya siyaseti ile uğraşan Teşkilatçı BAŞKAN ERDOĞAN 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası KIRŞEHİR AK PARTİ TEŞKİLATI na HAKLI OLARAK KIZGINDI.

Bahaneler ise İTTİFAK YOKTU = KAYBETTİK. Oysa 4000 oy farkı İTTİFAKSIZ da alınabilirdi. İHANETE UĞRADIK denildi. GÖNÜLLERE GİRİLSEYDİ, TEPKİ OYLARIDA OLUŞMAZDI.

SORUN KIRSEHİR de değildi. Sorun son iki seçimi değerlendiren GENEL MERKEZDEN GELEN KOORDİNATÖRLER in AKIL KÂR ETMEYEN, REÂLİST YAKLAŞMAYAN RAPORLARI İDİ.

Kim zarar gördü? Başkan ERDOĞAN ın, Ahilik diyarına her yönüyle maddi / manevi tarihinin en büyük emek verdiği, 2004 den beri hem belediye, hem vekilleri süpüren Akparti Kırşehir İl Başkanlığıydı…

İçanadolunun bağrında Ampülün sönüp, 6 Oka dönmesi ile suçlu esasen o zamanki sayın ÖZHASEKİ ve Akpartili Rapartörlerdi. Dogru analiz neden yapılmadı??? Başkan ERDOĞAN neden kandırıldı veya ikna edildi veya yanlış raporlar ile ikna ettirildi !!

Unutulan neydi?? Halkı nasıl ikna edeceğiz? Sandığa nasıl hakim olacağız? İşin en zor kısmı burasıydı?? Satranç burada takıldı… Muhalefette güçlü kimlikli vekil adaylar ve belediye başkanı adayları mevcuttu.

Gecen hafta genel mefkeze 7 aday adayı çağrıldı. Bugün itibariyle 4 aday adayı çağrıldı. Bu isimler aşagıda şöyle ki;

SEHER ÜNSAL (KADEM)
AHMET EMİN GÜNEŞ (ÇAĞLAYANLAR AŞ)
HALİL ATAK (MUZAFFER ASLAN AKRABASI)
CUMA TÜRKYILMAZ (MEVCUT YÖNETİM & MUZAFFER ASLAN AKRABASI)

destekli aday adaylarını çok zor bir süreç bekliyor? Soru şu;

1. Kırşehir Kamuoyunda karşılıkları var mı?
2. Kırşehir Kamuoyu tanıyormu ?
3. Partiyi toparlama vasfına, gücüne, karizmasına, tecrübesine sahip mi?
4. Bu adaylardan daha güçlü adaylar neden diskalifiye edildi?
5. BAŞKAN ERDOĞAN BU SEFER KENDİ TECRÜBESİ, BİRİKİMİ İLE Mİ KARAR VERECEK? YOKSA SÜPRİZ İSİM Mİ TEPEDEN GELECEK ?

KAMUOYU BÖYLE DÜŞÜNÜYOR… CACABEY MEYDANI, AHİ MEYDANI, KALE ETEĞİ, TERME CADDESİ, ANKARA CADDESİ BÖYLE DİYOR… GENEL MERKEZ NE DİYOR MERAK KONUSU…

BİR HATA DEVA PARTİSİNE YARAYACAK… VE BİR DOGRU KARAR İSE TEKRAR TOPARLANMAYA SEBEP OLACAK…

ALLAH ANKİ TEŞKİLAT BAŞKANI VE YARDIMCILARINA KOLAYLIK VERSİN… ALLAH KUL HAKKINA GİRENLERDEN BERİ EYLESIN… ALLAH CÜMLEMİZE AKLI SELİM HAREKETİ VERSİN…

NEDEN Mİ?? BUGÜN CUMA AKŞAMI DA ONDAN ???

Mahmut Şefik KOÇ

Gazeteci Yazar mahmutsefikkc@gmail.com

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.