Kırşehir HaberNet

TİCARET ve SANAYİ ODASI 2. ÇALIŞTAYINI YAPTI ‼️

TİCARET ve SANAYİ ODASI 2. ÇALIŞTAYINI YAPTI ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
742 views
25 Şubat 2021 - 20:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BAŞKANLARI ÇALIŞTAYININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ‼️

 

İkincisi düzenlenen çalıştaya Kırşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin Ekicioğlu’nun katılımı ile Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mustafa Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Çalıştaya Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül katıldı.

 

İlk çalıştay da alınan bazı kararların belediyemizi ilgilendiren konuları içermesi münasebetiyle, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu çalıştaya katılım sağlayarak, ilgili konular da görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İlk çalıştay sonrası kamuoyu ile paylaşılan gündem maddelerine istinaden, Kırşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin Ekicioğlu konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, çalıştayın devamında bir sunum gerçekleştirdi.

 

Kırşehir TSO olarak üyelerimize, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun çalıştayımıza katılacağını belirterek, bir anket uygulandı.

Ankette üyelerimizin dile getirdiği en önemli üç sorunun ise yeni hastane binası, hükümet binası ve trafik ve otopark sorunu olarak ortaya çıkmıştır. Bu gündem maddeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunularak çalıştay da alınan ve ilimizi ilgilendiren diğer gündem maddeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

Uygulanan ankette çıkan sonuça göre, yeni hastane binası yapılmaması mevcut hastane binasının kapasitesinin genişletilmesi ve hükümet binası yerinin yurt olarak değil, yeniden hükümet binası olarak hizmete sunulması sonuçları ortaya çıkmıştır.

 

Her çalıştayımız da bir Sivil Toplum Kuruluşu Başkanını misafir olarak davet edileceğinden, bugün ki çalıştayımıza Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Muzaffer Tekeli katılmıştır.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.