Kırşehir HaberNet

TOSUNCUK HAYALPEREST ve FAKİRDİ ‼️

TOSUNCUK HAYALPEREST ve FAKİRDİ ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
688 views
04 Temmuz 2021 - 19:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

⚠️ TOSUNCUK HAYALPEREST ve FAKİRDİ‼️

Çiftlik Bank’ın temelleri bu bodrum katta atıldı!!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın Brezilya’dan Türkiye’ye getirilmesinin ardından Bursa’daki bodrum katta kaldığı ev görüntülendi.

Çiftlik Bank’ın kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki bodrum kattaki eski evi yine gündeme geldi.

Ailesi ile birlikte kaldığı ve Çiftlik Bank’ın temellerinin atıldığı, 4 yıl önce satıldığı belirtilen daire görüntülendi.

3 yıllık firarın ardından Brezilya’dan Türkiye’ye getirilen Aydın’ın bulaşıkçılık yaptığı iş yerindeki eski mesai arkadaşlarının ise kendi aralarında para toplayıp kıyafet yardımı yaptıkları ortaya çıktı.

“SESSİZ, SAKİN, KİMSE İLE KONUŞMAZ”

Bütün yazılım ve teknik detaylarının planlandığı evin bulunduğu sokaktaki komşuları, Aydın’ı ‘sessiz, sakin, kimse ile konuşmaz’ diye tarif etti.

Çiftlik Bank’ın temelleri bu bodrum katta atıldı.

? “YAZILIM YAPACAĞIM DİYORDU, BAŞARACAĞINA İNANMIYORDUK”‼️

Mehmet Aydın’ın o dönem bulaşıkçılık yaptığı iş yerindeki eski mesai arkadaşı Kemal Çetin, “Mehmet bizle birlikte bundan 6-7 yıl önce çalıştı. Mutfakta bulaşıkçılık yapıyordu. 

Kıyafet alacak gücü yoktu. Kendine ayakkabı dahi alamıyordu. O dönem personel arkadaşlarımız kendi aramızda para toplayıp ona kıyafet aldık. 

Daha sonra kalacak yerinin olmadığını öğrendik. Ona ev tutmasında yardımcı olduk. Gün geçtikçe ‘ben internet ile alakalı bir oyun kuracağım’ demeye başladı. 

Yazılım yapacağım diyordu. Ancak kendisinin bunu tek başına başaracağına biz inanmıyorduk” dedi. www.kirsehirhabernet.com

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.