Kırşehir HaberNet

TSO BAŞKANI MUSTAFA YILMAZ, KIRIKKALE ZIYÂRETİ

TSO BAŞKANI  MUSTAFA YILMAZ, KIRIKKALE ZIYÂRETİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
787 views
18 Haziran 2020 - 20:26
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Mustafa YILMAZ, komşu ilimiz Kırıkkale ye, KTSO olarak çıkarma yaptı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Mustafa YILMAZ’ Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Başkan YILMAZ, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet VARLI ile karşılıklı illerin ekonomi ve ticaret hacmini analiz etti.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet VARLI, KTSO’nun ildeki durumundan bahsederek, iki ilin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde neler yapılabileceği ? TURİZM, SANAYİİ, TİCARET ve bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü ve karşılıklı fikir alış verişinden bulunuldu.

Her şey Kırşehir için diyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı YILMAZ, hedefimiz içanadolunun göbeğinde şirin Kırsehir’ imizi hali hazırda, mevcut ekonomi durumdan daha da ileriye götürmek için çevre illerdeki meslektaşlarımızı, odalarımızı ziyaret edeceğiz.

Coronavirüs salgını nedeniyle durgun olan piyasayı canlandırmak için Oda olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

Bu ziyaretler kısa / orta / uzun vadede Kırşehir imize Ticaret, Sanayi ve Turizm sektörüne canlılık getireceği aşikardır. İlk etapta komşu ilimiz, Kırıkkale’ den başladık. Arkası gelecek. Dedi.

KTSO Başkanı Mustafa YILMAZ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Kırıkkale TSO Başkanı Ahmet VARLI’ ya teşekkür etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.