Kırşehir HaberNet

TÜRKKAN İSTİFA ET‼️

TÜRKKAN İSTİFA ET‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
544 views
06 Kasım 2021 - 9:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

⚠️ ŞEHİT AİLELERİNE HAKARET EDEN HİÇBİR MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ‼️

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK, İYİ Partili Lütfi TÜRKKAN’ın şehit yakınına KÜFRETMESİNE ilişkin,

?? Şehit kanlarıyla kurulan Gazi Meclisimizde, teröre destek verenler ile şehit ailelerine ve gazilerine hakaret eden hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz.’ dedi.

?? ŞEHİT AİLELERİNE HAKARET EDEN HİÇBİR MİLLETVEKİLİ İSTEMİYORUZ‼️

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı IŞIK, derneğin genel merkezinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkkan’ın Bingöl’de şehit yakını olan kişiye küfretmesini şiddet, nefret ve esefle kınadıklarını belirtti.

Vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için hayatını kaybeden şehitlerin hatıralarına ve kıymetli emanetlerine hakaret edenleri milletin asla unutmayacağını vurgulayan Işık, şunları kaydetti:

“Şehit kanlarıyla kurulan Gazi Meclisimizde, teröre destek verenler ile şehit ailelerine ve gazilerine hakaret eden hiçbir parti ve milletvekili istemiyoruz.

Eli kanlı terör örgütüne destek verenler, destek verenlerle iş tutanlar, her zaman şehit aileleri ve gazilerini karşılarında bulacaklardır. Milletvekili Lütfü TÜRKKAN’ı milletvekilliğinden derhal istifaya davet ediyoruz.”

IŞIK, derneğin Türkiye genelindeki 46 şube ve 38 temsilciliğinde konuya ilişkin bugün eşzamanlı açıklama yapılacağını bildirdi.

www.kirsehirhabernet.com

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.