Kırşehir HaberNet

VALİ BEY, CORONAVİRÜS TEDBIRLERİNDE HAKLI ÇIKTI !!

VALİ BEY, CORONAVİRÜS TEDBIRLERİNDE HAKLI ÇIKTI !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.353 views
11 Eylül 2020 - 0:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

VALİ BEY HAKLI ÇIKTI !!

Geçtiğimiz hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı kutlamaları hususunda, Kırşehir Valiliğinin Koranavirus Tedbirleri kapsamında virüsün Dünya da ve Türkiye de dolayısıyla Kırşehir de çok hızlı afaki yayılması üzerine,

Pandemi sürecinin tehlikeli devam etmesi sonucu genelgeler tahtında “ZARURÎ KISITLAMALARA” gidilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İLHAN basın Açıklamasında, AYASOFYA nın, açılmasına izin veren hükümet, 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı kutlamalarına izin vermelidir, vermediler demişti.

İddialara göre o gece Emniyet Mensupları ile Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve parti yönetimi arasında kaos, arbede yaşanmış olup, olay şehrin yerel gündemine oturmuştu.

Son 3 gün içinde önce Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU nun Özel Kalemi Nazım KÖKSAL’ ın COVİD 19 TESTİNİN POZİTİF ÇIKMASI, akabinde Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Milletvekili Dr. Metin ILHAN ın danışmanı Mesut KARAKURT COVİD 19 testleri POZİTİF ÇIKMIŞTI !!

SORU ŞU : 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI PROGRAMINDA
KORANAVİRUS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA VALİLİKÇE KISITLAMALAR OLMASAYDI, BİNLERCE KİŞİ HALKIMIZ YAKIN MESAFELİ YÜRÜYÜŞE KATILSAYDI SONUÇ NE OLURDU ACABA ??

SORUNUN TEK CEVABI : DURUM ŞİMDİKİNDEN DAHA VAHİM OLURDU !! DOLAYISIYLA VALİ BEY ve PANDEMİ KURULU HAKLI ÇIKTI !!

—————————

VALİ İBRAHİM AKIN ‘ın, BİZZAT KATILDIĞI DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR !!

Koronavirüs tedbirlerine yönelik yapılan denetimler Valimiz Sayın İbrahim Akın başkanlığında akşam saatlerinde de devam etti.

Denetimlerde, yoğunluk olan caddelerde, iş yerlerinde, ara sokaklarda ve çay ocakları gibi işletmelerde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına bakıldı.

Alınan tedbirlerin uygulanmasında vatandaşlarımızın bu konuda sorumluluk hissederek duyarlılık göstermesinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Valimiz Sayın İbrahim Akın,

İş yerlerini gezerek vatandaşlarımıza Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Yapılan denetimlerde salgın hastalığın bitmediğini, toplum sağlığını korumak için tedbirlere mutlaka riayet edilmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlattıklarını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın Akın, bu konuda vatandaşlarımızdan destek beklediklerini;

MASKE, MESAFE ve TEMİZLİK konularına tüm hemşehrilerimizin hassasiyet göstermelerini gerektiğini söyledi.

Koronavirüs Denetiminde Sayın Valimiz ve beraberindekiler vatandaşlarımıza tedbirlere uyma konusunda uyarılarda bulundular.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.