Kırşehir HaberNet

VALİMİZ ESOB’ u ZİYARET ETTİ !!

VALİMİZ ESOB’ u ZİYARET ETTİ !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
427 views
18 Aralık 2020 - 11:13
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Valimiz Sayın İbrahim Akın, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

 

Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ile değerlendirmelerde bulunan Valimiz Sayın İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Ahi kenti Kırşehir’de esnaf odalarının uyum ve dayanışma içerisinde hareket etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

Esnaflarımızın gerek işyerinde gerekse günlük hayatta Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyduğunu görmekten son derece memnun olduklarını belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın; “Bilindiği gibi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadele etmekteyiz.

 

İlimizde salgının yayılmasını önlemek adına kararlar alarak uygulamaya koymaktayız. Bu kapsamda, vakaların seyrine bağlı olarak esnaflarımızın faaliyetlerinin durdurulmasına yönelik kararlar da alınmaktadır. Süreç tüm vatandaşlarımız açısından zor geçtiği gibi esnaflarımızı da etkilemektedir.

 

Devletimiz bu süreçte esnafımıza destek olmaya devam etmektedir. Esnaflarımızın işyerlerinde alınan kurallara uyması pandemi sürecini daha çabuk atlatmamıza katkılar sağlayacaktır. Umuyorum ki aldığımız tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımızın ve esnafımızın duyarlılığı ile bu süreci en kısa sürede atlatır, salgından kurtulur ve normal hayatımıza döneriz.

 

Bu vesile ile tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

 

Desteklerinden ve esnaflarımızın sorunları ile yakından ilgilenmesinden dolayı Sayın Valimize teşekkür eden Kırşehir ESOB Başkanı Bahamettin Öztürk de konuşmasında,

 

Sayın Valimizin bu ziyaretinde oda başkanlarımızla birlikte esnaflarımızın durumunu değerlendireceklerini söyledi.

 

Ziyaret, Sayın Valimizle Kırşehir ESOB Başkanı ve oda başkanları arasında yapılan görüşme ile sona erdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.