Kırşehir HaberNet

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ; EMEKLERİ ZAYİ OLDU

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ; EMEKLERİ ZAYİ OLDU
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
879 views
06 Ekim 2020 - 15:58
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hepimizce Malum Cumhuriyet Halk Partisi Kirsehir de oy ivmesinin yükselmesinde, en büyük katkısı olan YILDIRIM KAYA idi.

Neden YILDIRIM KAYA Pekii ??

Egitimci olması, Sendikacı olması kısaca örgütçü olup kişileri, kitleleri etkileme, ikna etme kabiliyetine sahip olması yeterli herhalde.

Bu başarısı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez tarafından fark edilip, hem Başkent Ankara Milletvekiliği verilip, yetmedi ATATÜRK ün kuruduğu partide ise 2 yıl Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapması…

Varmı böyle büyük başarı… Aslaa YOK !! Peki Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü, Belediye Başkanı, sayın Yıldırım KAYA’ nın kiymetini ne kadar biliyor ??

Ahde vefa ilkesi gereğince Ne kadar arkasında, ne kadar YANINDA !!

Son iki seçimde gerek milletvekilliği gerekse belediye başkanlığı seçimlerinde partisine ABİLİK YAPIP, BABALIK YAPIP, USTALIK YAPIP günübirlik KIRŞEHİR e koşmadı mı??

Seçim zaferi elde edilince hepimizin başarısı deyip, mutevazi takılmadı mı? Yetmedi aman arkadaşlar bu iş ekip işi, ehil işi, liyakat işi deyip kadronuzu, ekibinizi sağlam kişiler ile kurun demedimi ??

Halkla iletişiminize azami dikkat ediniz, vatandaşı azarlamayınız, vatandaşı küstürmeyiniz, siz yapmasanız sizi temsil edenler yapar dikkat ediniz, partimiz zarar görür demedi mi ??

“HABERİN ESAS GEREKÇELİ DEVAMI NET HABER KIRŞEHİR HABERNET’ te” …

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.