Kırşehir HaberNet

VEKİL KENDİRLİ: SANAYİMİZ DAHA DA GELİŞECEK !!

VEKİL KENDİRLİ: SANAYİMİZ DAHA DA GELİŞECEK !!
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
526 views
10 Temmuz 2020 - 14:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Akparti Kırşehir Milletvekili sayın Mustafa KENDİRLİ Ticaret Bakanı sayın Ruhsar PEKCAN ı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi / OSB, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman ERASLAN ile birlikte Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN,
@pekcan ı ziyaret eden vekil KENDİRLİ,

3 Kasım 2002 den sonra gerek Türkiye de gerekse Kırşehir de en büyük yatırımlar hükümetimiz zamanında olmuştur. Organize Sanayimizi iktidar olur olmaz kurmuşuzdur.

Bir çok hemşehrilerimize OSB de devlet teşviği ve primiyle küçük / orta / büyük işletme kısacası fabrika sahibi yapmışızdır.

Kırşehir OSB daha da gelişecek. Bunun için bazı süpriz projeler üzerinde duruyoruz. Kırşehir i, içanadolunun tüm illerine ihracaat ve mal toplanma merkezi haline getirmeyi planlıyoruz.

Coğrafi olarak (ulaşım) Anadolunun tam göbegindeyiz. Bunu çok iyi değerlendireceğiz. Önce OSB yi kurduk. Sistemin oturmasını rayına girmesini bekledik. Hamdolsun sanayide çalışma, faaliyet sistemi oturdu. Büyük tecrübe kazandı.

Kırşehir ‘in çehresini yollarıyla, yeni modern kurum binalarıyla, alt ve üst yapısıyla, değiştiren Akparti Hükümetimiz yine sanayimizi daha geliştirmek için kolları sıvadık.

Şehrin merkezi ve çevresine yaptığımız yatırımlar neyi gösteriyor? Uzun vadeli kalıcı Eserleri gösteriyor. Eser bırakanlar belli. Bahane üretenlerde belli.

Şu an halkımız her şeyin farkında. Seçilmişlere bahane üretme iş yap, icraat yap diyor. Nerede 70 küsür vaatleriniz?

Kaman / Mucur / Çiçekdağ / Akçakent ilçelerimiz ve Kurancılı kasabamızın belediye başkanları harıl harıl çalışıyor. Takip ediyoruz dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.