Kırşehir HaberNet

?? EĞİTİMDE NUMBER ONE BOĞAZİÇİ EĞİTİM KURUMLARI?‍??‍??‍?

?? EĞİTİMDE NUMBER ONE BOĞAZİÇİ EĞİTİM KURUMLARI?‍??‍??‍?
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
666 views
01 Temmuz 2022 - 15:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

? ? EĞİTİMDE NUMBER ONE BOĞAZİÇİ EĞİTİM KURUMLARI?‍??‍?

Kırşehir’ de üniversite giriş sınavlarındaki başarıları ile adından söz ettiren Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları, 2022 yılı LGS sınavında büyük başarı elde etti.

Öğrencilerin liselere giriş sınavındaki başarısı , okul eğitimine ek olarak verimli bir hazırlık sürecini de gerektiriyor.

Kırşehir’de 3, 4, 5,V6, 7. sınıf destek ve LGS hazırlık kursları veren Boğaziçi Öğrenme Atölyesi 2. Yılında LGS sınavındaki başarısı ile adından söz ettirdi.

Eğitimde marka şehir olan Kırşehir’de 2022 LGS sınavında 500 tam puan ile Türkiye şampiyonu çıkaran Boğaziçi Öğrenme Atölyesi Eğitim Kurumları, ayrıca ilk 100 de 15 öğrencisi ile adeta destan yazdı.

Boğaziçi Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Yusuf ATASOY, ”Bu başarıda emeği geçen başta tüm velilerimize, kurumumuzdaki ve öğrencilerimizin okullarındaki tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

Kazanan Kırşehir, kazanan Türkiye oldu. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamı dileriz.

İfadelerini kullanırken LGS sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, büyük coşku yaşayan Boğaziçi Eğitim Kurumları dereceye giren öğrencilerine plaket ve ödüllerini takdim etti.

Sınava hazırlanan öğrenciler ise elde ettikleri başarılı sonuçlar ile emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler ve Boğaziçi Özel Eğitim Kurumlarına teşekkür ettiler. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.