Kırşehir HaberNet

? AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ ?

? AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ ?
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.118 views
05 Ağustos 2021 - 21:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Efendim hepimizin malumu takriben resmen 8 ay önce Akparti Kırşehir İl Başkanlığına Cumhurbaşkanı ve Akparti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın tensipleri ile sayın Seher ÜNSAL Hanımefendi getirilmişti.

Başkan Seher ÜNSAL bir Akparti Sevdalısı olmaktan ziyade, gerek Avrupa deneyimi gerek Kırşehir Belediye Encümenliği gerekse mühim bir STK olan KADEM Kırşehir Şubesi Başkanlığı yapmıştı.

Aksevdalı Seher Başkan özellikle KADEM’ de Türkiye genelinde başarılı bir projelere imza attığı ayrı bir başarı öyküsü idi.

Başkan ÜNSAL, zor bir süreçte Akparti Kırşehir İl Başkanlığına gelmişti.

İlk beyanatları şöyle ki;

Biz bu koltukta oturup koltuğumuzu eskitmeyeceğiz. Yerimiz sahalar dır. Caddeler dir. Sokaklar dır. Esnafımızın dükkanı dır. İşçimizin yanıdır. STK larımızın ofisidir.

Deyip Caddede vatandaş ile, sokakta mahalleli ile, çarşıda, pazarda esnaf ile, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir Ahi Ana gibi, Ahi Abla gibi güler yüzle, tatlı dille hemhal oldu.

Partisine canlılık getirdi. Kısır döngü çekişmeleri bıraktı. Liderini dinledi. Durmak yok yola devam deyip, her hafta Kırşehir için Bakanlıkların yolunu tuttu.

Sanki seçim varmış gibi İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. Her ilçenin pazarına gitti. Vatandaşları dinledi. Kısa zamanda Kırşehir Arı gibi çalışan bal üreten, Karınca gibi istikrarlı olan Seher Başkan Partisine şifa oldu.

Mamafih Kurum Müdürlerine el attı. Özellikle Anavatanımsın, Baba yurdumsun (Neşet Ertaş) misali mühim kurumlara Kırşehir’ li Müdürler atadı. (Milli Eğitime, Hastane’ye, Tarım’a, Afad’a, Meteoroloji’ ye gibi)

5 Yıldır Kırşehir’ e gelmeyen Başkan ERDOĞAN’ dan Eylül ayı zarfında Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir’ e gelme sözünü de aldı.

Hakikaten farklılıkların ve ilklerin öncüsü başkanı oldu. Yoğurdu üfleyerek yedi. Kurumlar’ da sıkıntıların olmaması için baskın kurum ziyaretleri de yaptı. Rapor aldı. Not aldı.

Zira halka hizmet hakka hizmettir düsturu veya insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi, öğüdü, atasözü başkan ÜNSAL’ ın kulağına küpe idi. Buna azami derecede dikkat ederek bizzat uyguladı.

Yönetimini analiz etti. Başkan Erdoğan’ ın temsilcisi ben isem, Genel Merkezim ne diyorsa yolumuzda odur dedi. Eylül de yeni bir vizyon getireceği yeni parti binasını da irdeleyerek buldu. 

Eski hal muhal, Yeni hâl İzmihlal misali ileriye bakacağız, vatandaşlarımız ile hemhal olacağız, sahalardan hiç geri çekilmeyeceğiz dedi ve öyle de yapmaya devam etti.

Partisinde adeta “SESSİZ DEVRİM YAPAN” Başkan ÜNSAL, Cumhur İttifakı Kırşehir de kurulması öncülüğünü de yaptı. Bu dost doğru bir karardı.

Esasen son iki seçim de de Cumhur İttifakı yapılması gerekirken, lakin yapılmayan büyük bir eksiklik, hata hezeyandı. Seçim sonucuna da yansıdı.

Zira Millet İttifakı Kırşehir’de bu hususu gerek sarih, gerekse zımni olarak, çok iyi değerlendirmişti. İşte Başkan ÜNSAL bu eksiklikleri tespit etmiş ve ivedilikle uygulamaya koymuştu.

Evet. Koltuğu eskitmeyen Başkan ÜNSAL stratejileri Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile yeni sürprizler le devam edecek. Kulislerde yüksek trende bu husus konuşuluyor.

Gayet normal. Hani derler ya. Herkes kendi ekibi ile çalışır. Uyumlu olur  Adeta nokta atışı. Adeta yaralara hissi davranmayıp, mantıklı kararlar almak. Misali diyelim.

Yeni yüzler yeni heyecan demek. Heyecanına heyecan katacak başkanlar, müdürler gerek. Eskiye teşekkür, yenilere virabismillah demek. Gibi. 

Vekillikte, başkanlıkta bu kadim şehre kimin el emeği göz nuru eseri, emaresi varsa teşekkür ve hakkı gerek. Küsenleri kucaklamak, fitne çıkaranları uyarmak gerek. Gibi.

Partinin Anası, ablası, İl Başkanı Seher ÜNSAL, kısa zamanda şehrin Doğusundan batısına, Kuzeyinden güneyine mekik dokudu. Normali bu tür faaliyetler sadece seçime 2 ay kala yapılırdı. 

Yarın seçim varmış gibi çalışan Başkan ÜNSAL’ ın 8 aylık karnesi bize göre 10 üzerinden 10. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz yeterli mi? Her gün bir yerde.

Her hafta bir bakanla görüşmesi. Her hafta şehrin, ilçelerin, köylerin, kasabaların içinde olması ve bitmek bilmeyen enerjisi ile güler yüzlü harbi Başkan.

Başkan ERDOĞAN AHİLİK KUTLAMALARINA geldikten sonra partide, yeni il başkanlığı hizmet binasında kalifiye ve kalitede yüksek trende geçilecek. 

Mahalle Başkanları, Danışmanlar, daha donanımlı, daha vizyonu bir hizmet içi eğitim kursu verilecek.

Zira iletişim mühim. Diksiyon mühim. Çağı yakalamak mühim. 6 milyon 300 bin Z Kuşağı’ na hitabet apayrı bir deneyim.

Evet Akparti Kırşehir İl Başkanı Seher ÜNSAL,

DURMAK YOK!!

YOLA DEVAM!! Diyor. Bizi izlemeye devam edin diyor… Rast gele diyelim. İşleyen demir ışıldar…

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.