Kırşehir HaberNet

AKPARTİ KIRŞEHİR TEŞKİLATI YARIN KAN BAĞIŞINDA BULUNACAK‼️

AKPARTİ KIRŞEHİR TEŞKİLATI YARIN KAN BAĞIŞINDA BULUNACAK‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.170 views
28 Mayıs 2020 - 17:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

▪️Akparti Kırşehir İl, İlçe, Gençlik Kolları Teşkilatı yarın Cacabey Meydanında saat 14.00′ de “KAN BAĞIŞI” faaliyetinde bulunacak.

▪️Öncelikle 29 Mayıs Cuma günü, Cacabey Meydanında Cuma namazına müteakip, Akparti Kırşehir Milletvekili sayın Mustafa KENDİRLİ, İl Başkanı sayın Muzaffer ASLAN, İl Bakan Yardımcısı sayın Berat BIÇAKÇI, Merkez İlçe Başkanı sayın Ali DEMİR, Gençlik Kolları Başkanı sayın Mehmet AKKUŞ ve Parti yönetimi ve üyeleri tam kadro katılacak.

▪️İl Başkanı sayın Muzaffer ASLAN verdiği beyanatta, Dünya da ve Türkiye’ de Coronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramını biraz buruk kutladık.

▪️Hepimizin malumu Çin’ in Wuhan kentinden, Dünya ya çok hızla bir şekilde yayılan, Covid-19 / Coronavirüs salgını sürecinde, Türkiye hamdolsun 182 ülke arasında, konumu itibariyle en az vaka, ölüm hasar ile atlattığı günlük istatistikler ile gördük.

▪️Özellikle Hükümetimizin “Acil Eylem Planı” ile başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın talimatı ile, gerek Sağlık Bakanlığımız ve Çalışanları, gerek ne gereği var fuzuli masraf denilen modern, son teknoloji techizatlar ile donatılmış “Şehir Hastaneleri” ile gerekse Bilim Kurulu Hekimlerimiz ile ayaklarımızın yere sağlam bastığını Hükümet olarak Dünya ya bir kez daha ıspatlamış olduk.

▪️Mamafih yarın Cuma Namazını Cacabey Meydanında tedbiri elden bırakmayıp, Coronavirüs tedbirleri kapsamında maskeli + Mesafeli olmak kaydıyla Akparti Kırşehir Teşkilatı olarak Cuma Namazını inşallah eda edeceğiz.

▪️Cuma namazına müteakip yine Cacabey Meydanında Kızılay’ a Kan Bağışı yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı Kan Bağışı yapmaya özellikle davet ediyoruz.

▪️Yarın bizim için tarihi itibariyle iki önemli bir gündür. Birincisi yaklaşık 2.5 aydır Cuma Namazı kılamayıp, Müslümanlar için mühim bir gün olan Cuma günü İlk Cuma Namazını tekraren eda etmemiz.

▪️İkincisi ise Ecdadımız Sultan Fatih’ in, İstanbul’ u fethedip Çağ açıp, Çağ kapaması ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’ in Hadisi Şerifine biz Türk milletinin nail olmasına denk geliyor olması latif bir tevafuk olsa gerek deriz. Her şey Türkiye ve Her şey Kırşehir için diyor, tüm vatandaşlarımızı saygılarımla selamlıyorum.

Muzaffer ARSLAN
Akparti Kırşehir İl Başkanı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.