Kırşehir HaberNet

FATİH ÜNLÜ TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA ADAY ‼️

FATİH ÜNLÜ TÜRK EĞİTİM-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA ADAY ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
596 views
07 Eylül 2021 - 18:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

?️FATİH ÜNLÜ, TÜRK EĞİTİM-SEN KIRŞEHİR ŞUBE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI‼️

Başkan adayı ÜNLÜ’ nün 16-17 Ekim Şube Delege Seçimleri ve 13-14 Kasım Şube Genel Kurulu seçimleri kapsamında yaptığı basın açıklaması şöyledir; 

Eğitim camiasında görevime 2003-2004 eğitim öğretim yılı ile başladım. 2004 yılında Kamu-Sen çatısı altında faaliyet gösteren Türk Eğitim Sendikası’na üye oldum. 

O günden beri üyesi olduğum bu camiaya daha büyük bir sorumlulukla hizmet verebilmek için Türk Eğitim Sendikası Kırşehir Şube başkanlığına aday olduğumu bir kez de değerli basınımız aracılığı ile bildirmek isterim. 

Bilindiği üzere sendikalar çalışanların sosyal, kurumsal, kültürel, ekonomik birçok kazanımlarını korumak, yeni haklar sağlamak ve geliştirmek, mevcut ve olası sorunlarını çözmek amacı ile aralarında yasalar uyarınca kurdukları birlikler tanımlanır. 

Bu bağlamda eğitim ailesi bugünden hareketle geleceği o şekillendirmek üzere faaliyet gösteren kutlu ve büyük bir ailedir. 

Hem sayısal hem niteliksel olarak büyük olan bu ailenin iş yükü de bir o kadar büyüktür.

Bu yükün altında gözünü kırpmadan fedakârca çalışmalarını sürdüren personelimize hizmet veren bir sendika olabilmek, onların emeklerine eşdeğer şekilde büyük bir iş yükü getirir. 

Onlara, karşılaşabilecekleri o her o sıkıntıda “Benim sendikam var yalnız değilim” güvenini verebilmek gibi büyük bir sorumluluk gerektirir. 

Sendikalar, sadece görev esnasında ortaya çıkan problemlerde üyelerinin aklına gelen bir birliktelik olmamalı, sosyal hayatın içinde de etkin roller üstlenebilmelidir. 

Aynı zamanda farklı konularda hayata geçirdiği projelerle üyelerine kurumsal varlığını, onlara hayatlarının her alanında hissettiren bir müessese olmalıdır. 

Sendikaların faaliyet alanı sadece kendi üyelerinden ve sadece bulunduğu il sınırlarından ibaret değildir. 

Üyesi olsun olmasın bu camianın her ferdine hitap edebilen, tespit ettiği sorunların çözümleri için gerek ıl gerekse ülke çapında öneriler sunan, çözümler arayan bir sorumluluğa sahip olmalıdır.

Kısacası sendika (“Etkin” ve “Dinamik” olmalıdır. Her bir üyesinin ona duyduğu ihtiyaç halinde gereken yasal ve haklı mücadeleyi en kararlı ve güçlü bir şekilde verebilmelidir. Bu ve benzeri birçok nedenle sendika yönetimleri vazifeye karşı gönüllülük, 

Yönetimleri vazifeye karşı gönüllülük, icrasında ise yüksek enerji ve kararlılık ister. Bir kişinin çabası ile olacak bir iş olmayıp iyi bir ekip çalışması gerektirir. 

Meslek hayatımın ilk gününden bugüne kadar Eğitim camiasında görev alan değerli meslektaşlarımla bu konular üzerine fikir alışverişinde bulundum. 

İlk günden beri camiamızı ilgilendiren her gelişmeyi yakından takip etmeye çalıştım. Sadece kendi derdi ıle dertlenen bir insan olmadım. 

Çevremde olup bitene kayıtsız kalmadım ve sorumluluk almaktan hiç korkmadım. İnsanların yüzünde ufak bir tebessüm yaratmak ise görevlerime karşı en büyük motivasyonum oldu. 

Bir ekibin içerisinde aldığım her kademedeki sorumlulukları eşdeğer şekilde kabullendim, sonunda varılan başarıdan aynı derecede mutluluk duydum. 

Bu nedenledir ki çevremde duydum. Bu nedenledir ki çevremde bu konuda fikir alışverişi yapabileceğim ve birlikte sorumluluk alabileceğim arkadaşlarla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda aldığımız karar gereği,

Yapılacak seçimlerde Türk Eğitim Sendikası Kırşehir Şubesi başkanlığına aday olduğumu camlamıza ve kamuoyuna saygı ile duyururum. 

Yapılacak seçimin birlik ve beraberliğimize güç katacağına, hak ve adaletten yana olacağına inancım ve güvenim tam olmakla beraber şimdiden seçim süreci ve sonuçlarının sendikamız üyelerine ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, 

Türk Eğitim-Sen Kırşehir Şube Başkanlığı seçimine katılacak diğer arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim. 

Fatih ÜNLÜ

Türk Eğitim-sen 

Şube Başkanı Adayı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.