Kırşehir HaberNet

GÜLSÜN HOCA’ dan “VATANSEVERLİK DEĞERİ” PROGRAMI TAKDİR TOPLADI ??

GÜLSÜN HOCA’ dan “VATANSEVERLİK DEĞERİ” PROGRAMI TAKDİR TOPLADI ??
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
675 views
20 Ekim 2021 - 19:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Proje Abdülkadir İmam Hatip Lisesi’nde “Vatan Severlik” değeri etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Proje Abdülkadir İmam Hatip Lisesi değerler eğitimi ayında “Vatan Severlik” değeri etkinlikleri kapsamında öğrencilerini Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal PARLAK ve beraberindeki heyeti öğrencileriyle buluşturdu.

“Muharip gazilerimizle ve öğrencilerimizle “Vatan nedir? Bayrak nedir? Şehitlik nedir? Gazilik nedir? Sava nedir?” kavramlarıyla ilgili bir söyleşi yapıldı.

Proje İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülsün Durdu’nun koordinatörlüğünde başlayan program Gazilerimizin konuşmaları, anıları ve öğrencilerin sorularının ardından okul idaresi ve öğretmenlerinin gazilere çiçek takdimi ile son buldu.

Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal PARLAK “Kırşehir Abdulkadir Özcan İmam Hatip Okulu öğrencilerimize, şehitlik, gazilik adına vatan, millet, bayrak ve devlet sevgisini aktardık.

Öncelikle böyle güzel bir programa imza atan okul yetkilimize çok teşekkür etmek istiyorum.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile bir arada olmaktan memnunuz. Gazilerimiz ile birlikte bizi davet ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizin ilgilerine gazilerimiz adına teşekkürlerimi bir borç biliriz.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.