Kırşehir HaberNet

MUCUR’ un ÇEHRESİ ATILGAN BAŞKAN’ ile DEĞİŞİYOR‼️

MUCUR’ un ÇEHRESİ ATILGAN BAŞKAN’ ile DEĞİŞİYOR‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1.475 views
09 Haziran 2020 - 15:24
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

▪️31 Mart Yerel seçimler sonuçları ile Akparti ? den, Mucur Belediye Başkanı seçilen, Başkan Atılgan Yılmaz, Çalışmaları ile Mucurun çehresini değiştiriyor.

▪️Başkan YILMAZ, İlk etapta Mucur Hükümet Konağının İVEDİLİKLE bitmesine sebep oldu. ? İnşaat halindeki çok amaçlı Kaymakamlık binasına, Belediye olarak her türlü alt yapı ve üst yapı katkısı ile ilçeyi modern bir Hükümet Konağına kavuşmasına katkıda bulundu.

▪️Parkların, pazaryerinin tamir ve tadilatı, Belediye ilan hoparlörlerin tamiri, Covid-19 / CoronavirüsTedbirleri kapsamında, gerek resmi dairelerin, gerek esnafın ve Belediye ye ait kurumların dezenfektan edilmesi keza Mucura çok amaçlı yeni Belediye Binasının temeli atılması ile halkın takdirini aldı.

▪️Kayseri anayolu üzerinde yayla kent olan Mucurun, daha da hızlı modern bir İlçe haline gelmesi için, gerek Ticaret gerek, Turizm (yer altı şehirleri vd) gerek spor, ilçenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını İleriki günlerde Süpriz projeler ile sürdüreceğini belirten Başkan YILMAZ,

▪️Yerel Yönetimler den sorumlu Bakanlığımız ve ilgili daire başkanları ile irtibat halindeyiz.
Buna mukabil sayın Milletvekilimiz Mustafa KENDİRLİ bey ile yeni projelerimiz ile mini metro kent Mucur oluşması için, gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.