Kırşehir HaberNet

TERZİOĞLU GÖREVİ BAŞARI İLE DEVRETTİ ‼️

TERZİOĞLU GÖREVİ BAŞARI İLE DEVRETTİ ‼️
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
865 views
05 Eylül 2021 - 7:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

?️ ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ / AGD KIRŞEHİR ŞUBESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ‼️

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), Akıncılar ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) ile birlikte 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Milli Görüş Hareketinin gençlik yapılanmasının gününmüzdeki organizasyonu olan Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) Kırşehir Şubesi’nde bayrak değişimi yapıldı. 

2014 senesi başında göreve başlayan Mehmet Terzioğlu; ilk önce AGD Kırşehir Şubesinin Kurıcusu oldu. Görev süresi içerisinde çok sayıda kaliteli ve uzman isimle oluşturduğu yönetimle gençlerimize ve şehrimize hayırlı hizmetler yaptı. 

Bundan sonraki süreçtede gençlerimiz milli ve manevi duygularla yetiştirilmesi için AGD Genel Merkezi tarafından Kırıkkale Şube Sorumlusu olarak görevlendirildi. 

Mehmet TERZİOĞLU; Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup, evli ve 3 çocuk babasıdır. 

TERZİOĞLU, Anadolu Gençlik Derneği Kırşehir Şubesi Başkanı olarak, ekibi ile elini taşın altına koyarak toplum yararına bir çok faaliyetlerde bulunarak (sosyal yardım, Lise, Üniversite Öğrenci faaliyetleri, yerel ve ulusal medyada günün anlam ve önemine binaen basın açıklaması vb ) halkın ve bürokrasinin takdirini kazandı.

Bilgi, Genel Kültür, Siyaset alanında donanımlı olan TERZİOĞLU Saadet Partisinde gelecek vaad eden genç şahsiyetler arasında yer almaktadır.

Görevi devralan yeni başkan Yusuf İslam Sürücü; Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olan ve şuanda Ahi Evran Üniversitesi’n de öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 

Daha önce AGD Kırşehir Şubesinde Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanlığı, AGD Kırşehir Şubesi Merkez İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü. 

Her iki isime de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. 

AGD Genel Merkez – Anadolu Gençlik Derneği

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.